Ja brate igram Heroes 3 wog iz ''99

A FM sam batalio pre 3-4god.Prica ide ovako:
Imao sam ispit,toga kobnog dana.Vodio sam Shefild Utd i za kapitena sam stavio nenadjebivog Billy Sharp-a i borio se za prva 6 mesta i izlazak na evro scenu.Ostalo mi nesto manje od pola sezone i dobro sam se kotirao.Dan pred ispit,poranio sam oko 9h da bi dovrsio sezonu i posle imao vremena za ucenje.Minuti su prolazili,za njima i sati a ja i Sharp smo cepali redom protivnike.Uz dosta srece sam dospeo do 4 mesta i kvalifikacija za LS.Bio sam odusevljen,zbog LS a i zbog mogucnosti dovodjenja igraca koji su mi bili nazovimo san.Medjutim nisu mi sabani iz kluba dali neke velike pare pa sam se okrenuo staroj dobroj jeftinoj juznoj americi

Kad tamo plejada vunder kidova,poceo sam da balim.Neke sam uspeo da dovedem a neke nisam zbog glupog Engleskog work permit-a.

Tako podmladjen a i ojacan,pun samopouzdanja ulazim u sledecu sezonu.Ostalo je za zaborav,poceli svi redom da me peru,nisam ni uspeo da ostanem ni u kup uefa jedva izborio opstanak itd...
I ova menadzerska prica uopste nije bitna.Bitno je da sam je igrao od 9h do 23h(sa pauzama za pisanje i jedenje) i naravno pao ispit.I opet ni to nije bitno,bitno je da nisam mogao da pobedim sebe.Bio sam svestan da vreme polako prolazi,i da necu da stignem da doucim ispit i obnovim ali dzabe.Toliko sam pukao da sam poceo sebe da psujem i bukvalno da udaram pesnicom u monitor (tad sam srecom jos imao onaj stari monitor), sutiram kuciste ali nista to nije pomagalo.Polako sam prihvatao svoju propast.Sutra dan posle ispita dosao sam kuci aninstalirao FM i obrisao instalaciju sa kompa.Od tad par puta sam dolazio u iskusenje da ga instaliram ali sam se odupreo poroku i eto posle 3-4god jos mu nisam video "oci",a i ne zelim
Zakljucak je da je igrica ogromno zlo i da je napravili masoni u svrhu kontrole umova i svetske dominacije