Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lika napisao:Igra neko Civilization možda?
e ja sam skinuo pre jedno 3 meseca V deo i usrao sam se kolko je tesko igrati.... brzo sam odusatao :P
Korisnikov avatar
By Vuk
Au, kakva telepatija. Usled zelje da odmorim od FMa, bas sam hteo da skinem Civilization V i tim povodom da pitam ovde kakva su misljenja i utisci. Liko, kako se tebi cini? I ako biste bili ljubazni da mi posaljete na pp neki krsten torrent da ne skidam svakakvo smece. Unapred zahvalan
Korisnikov avatar
By Lika
Ja sam je kupio preko Steam-a na rasprodaji za nekih 6 eura ako se dobro sjećam. Razlika u odnosu na CIV IV je ogromna, ali treba i jaka mašina sa puno memorije za normalno igranje. Sama igra je jako zajebana jer svakih 10 minuta kažeš "one more turn" i onda skontaš da je prošla ponoć :lol: Sve u svemu, igram kad uhvatim vremena, kišni vikendi i slično, ili ako sam negdje gdje nema neta, pa ako nema šta pametnije za raditi.

Anyway, sinoć sam krenuo ponovo nakon dosta vremena i uzmem Švabu Bismarcka, fora stvar je šta kad god napadneš barbare kao Švabo imaš 50% šanse da pređu u tvoju vojsku, pa ne moraš sam trenirati i gubiti vrijeme, jer se može dosta vojske tako sabrati.
Korisnikov avatar
By Antoine
Lika napisao:Igra neko Civilization možda?
Uh, ja sam to igrao još u osnovnoj školi, iz dos-a :D Igrao sam IV, za V bih morao da postanem hitman kako bih skupio para za konfiguraciju koju traži.

Slika
Poslednja izmena od Antoine u Pet Jul 05, 2013 11:22 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Vuk
Ako je takva situacija sa konfiguracijom, onda bolje i da ne pokusavam da je download-ujem.
Korisnikov avatar
By Antoine
Vuk napisao:Ako je takva situacija sa konfiguracijom, onda bolje i da ne pokusavam da je download-ujem.
Recommended Specs

Operating System: Windows Vista SP2/ Windows 7
Processor: 1.8 GHz Quad Core CPU
Memory: 4 GB RAM
Hard Disk Space: 8 GB Free
DVD-ROM Drive: Required for disc-based installation
Video: 512 MB ATI 4800 series or better, 512 MB nVidia 9800 series or better
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX® version 11

Nije ovo nešto previše, ali, s obzirom da ja ništa osim kulera nisam menjao u poslednjih 7 godina, mene to mnogo.
Korisnikov avatar
By Lika
Ja igram na Intel Core i5, 12GB RAM i antikvitet grafička Nvidia 8500GT, radilo je ok i sa slabijim procesorom E4300, ali razlika u memoriji je očita, najbitnija stavka.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Igrao sam peticu dosta dugo, ali prelaka je bar meni. Komp je previse glup, ne zna kako da koristi to sto ne moze na jednom polju da stoji vise od jedne jedinice. Takodje, sirenje gradova je uzasno olaksano jer ne upadas u problem sa kesom kao u cetvorci kada siris broj gradova. Jedina losa stvar je malo slabiji napredak sa kulturom (za koju savetujem da se fokusirate jer mnogo pomaze). Igrao sam sa Keltima i Francuzima najvise, ali Kelti su mi davali najbolje rezultate jer sa njima prvi stignes do religije sto ume dosta da pomogne. Kombinacija religije i kulture donosi vremenom ozbiljnu prevlast i u tehnologijama, a prevlast u tehnologiji dovodi do vojne premoci. Ratovi na samom pocetku ere mogu biti malo nezgodni za ofanzivno vodjenje, ali sa par iskusnijih jedinica mozete vrlo lako da se odbranite od nadmocnog protivnika ako ih strateski dobro rasporedite. Kada krenu kasnije ere onda moze lakse da se osvajaju gradovi. Inace licno sam se uvek fokusirao vise da imam prevlast na moru nego prevlast na kompu. Mnogo je mocna stvar sto brodovi sada mogu da osvajaju gradove. Ako napravis dobru takticku flotu od jedno 6-7 brodova, prakticno si nepobediv kada napadnes neki grad, a retko kad se dogodi da izgubis neki brod.
By flameni
12 giga rama mi izgleda kao spejs sajtl u odnosu na ovo moje sokocalo...
Korisnikov avatar
By Gaja
Ja brate igram Heroes 3 wog iz ''99 :dance: A FM sam batalio pre 3-4god.Prica ide ovako:
Imao sam ispit,toga kobnog dana.Vodio sam Shefild Utd i za kapitena sam stavio nenadjebivog Billy Sharp-a i borio se za prva 6 mesta i izlazak na evro scenu.Ostalo mi nesto manje od pola sezone i dobro sam se kotirao.Dan pred ispit,poranio sam oko 9h da bi dovrsio sezonu i posle imao vremena za ucenje.Minuti su prolazili,za njima i sati a ja i Sharp smo cepali redom protivnike.Uz dosta srece sam dospeo do 4 mesta i kvalifikacija za LS.Bio sam odusevljen,zbog LS a i zbog mogucnosti dovodjenja igraca koji su mi bili nazovimo san.Medjutim nisu mi sabani iz kluba dali neke velike pare pa sam se okrenuo staroj dobroj jeftinoj juznoj americi :violin: Kad tamo plejada vunder kidova,poceo sam da balim.Neke sam uspeo da dovedem a neke nisam zbog glupog Engleskog work permit-a. :angry-banghead: Tako podmladjen a i ojacan,pun samopouzdanja ulazim u sledecu sezonu.Ostalo je za zaborav,poceli svi redom da me peru,nisam ni uspeo da ostanem ni u kup uefa jedva izborio opstanak itd...
I ova menadzerska prica uopste nije bitna.Bitno je da sam je igrao od 9h do 23h(sa pauzama za pisanje i jedenje) i naravno pao ispit.I opet ni to nije bitno,bitno je da nisam mogao da pobedim sebe.Bio sam svestan da vreme polako prolazi,i da necu da stignem da doucim ispit i obnovim ali dzabe.Toliko sam pukao da sam poceo sebe da psujem i bukvalno da udaram pesnicom u monitor (tad sam srecom jos imao onaj stari monitor), sutiram kuciste ali nista to nije pomagalo.Polako sam prihvatao svoju propast.Sutra dan posle ispita dosao sam kuci aninstalirao FM i obrisao instalaciju sa kompa.Od tad par puta sam dolazio u iskusenje da ga instaliram ali sam se odupreo poroku i eto posle 3-4god jos mu nisam video "oci",a i ne zelim 8-)

Zakljucak je da je igrica ogromno zlo i da je napravili masoni u svrhu kontrole umova i svetske dominacije :lol:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 57
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]