Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ja sam u prvoj sezoni u Partizanu doveo samo Rakica na free i Andriju Lukovica iz Rada za 300k. tim je odlicno funkcionisao. prezadovoljan sam ostvarenim u LS, gde sam pored PSG, Porta i Sahtjora bio 3. sa isto bodova kao i drugi, onda sam otisao u LE i zbog povreda puno igraca ispao odmah od Valensije 1-1, 0-4 su me oprali... onda sam ispao i iz kupa, a osvojio nasu ligu na jedite jade sa boljom gol razlikom od Vose... onda sam krenuo u renoviranje tima. poslao premlade i "nepotrebne" klince na pozajmice sirom Evrope, doveo sam Waterboya iz PSVa (free GK), Lee Adya(2.5 mil), nekog francuza od 24 godine (free DR), Lekovica iz Rada(2.4 mil DL) i nekog juznoamerikanca iz Sampdorije ima 24 godine (na free AML ) i posto sam potpisao ugovor sa Fiorentinom ugovor o pomaganju poslali su mi nekog brazilca desno krilo 20 godina . sada mi je sve ok, opet sve lepo sljaka, malo mi koce skauti ne daju dobre rezultate, ali ono kopam i ja kud stignem. zao mi je sto Vitasa nisam doveo on je odlican, ali cu u januaru njega. sada ide LS...

odlicna stvar je sto mogu da premestam igrace iz Teleoptika u prvi tim i obrnuto u svakom trenutku :D pun tim klinaca koji su priblizno istih kvaliteta i koji kidaju ! :D imam cak 3 mlada odlicna golmana: Zivkovica, Janosevica i Petrovica, uz njih Stojke i Woterboy :D ... sibacu veceras, pa mozda bacim neki izvestaj sa sve slikama neki dan...

od igraca koje bih ti preporucio su svakako : Vitas(rad) i Trajkovic(vosa), Lekovic, Zarko Markovic CB(igra u belgiji negde visok preko 2 metra ), Rakic je isto odlican, imas Rnica na free ako ti treba... sto se ostalih tice ne znam jos nisam iskopao neku zlatnu koku, a ne volim da trazim po netu vunderkindove ala " Mika Aaritalo" :D

pozdrav i pisite :D
Korisnikov avatar
By Vuk
Bracala, nemoj Rnica, ako Boga znas :D kad je na jednom derbiju dobio crveni i dokazao da ono sto se dogadja u real life-u nije slucajnost, odlucio sam da ga posaljem na smetliste istorije. Zanimljivi igraci, neke od njih sam i ja primetio. Ovaj Zarko Markovic je razbijac, za nase uslove moze sjajno da odigra, iskusan je i ima dosta dobre ocene, samo trazi platu kao da je Pepe. A Vosa za Trajkovica trazi pare koje ne bih dao Nanija. Oni nisu normalni. Probao sam da ga dovedem, ali oni za ispod 9 miliona nece da cuju, tako da sam batalio tu pricu. Kako ti igra Mitrovic? Kod mene je razbijao, samo mu treba staviti individual training Finishing i podesiti na heavy. Cenim da kroz tri godine moze da se proda za bar 5-6 miliona. I jos jedno pitanje, jel furas formaciju sa dva ili jednim napadacem? Posto ja Lazara stavljam kao poluspica, ali mi to ne daje neke rezultate, pa sam mislio da se presaltam na 4-4-2.
Korisnikov avatar
By Antoine
Vuk napisao:Hahahaha, banedjekic fore :D Hvala puno Antoine i Salvatore na savetima. Sudeci po ovoj prici, mogu reci Antoine da si postao mastermind. Prilicno fina dostignuca sa takvom ekipom kao sto je Partizan. Pogledacu sad uputstva sa ovog sajta, pa ce valjda nesto koristiti. Jel imas neki savet vezan za mlade nade, tj da li si otkrio neka imena koje bi vredelo videti u mom Partizanu? Ja znam za neke klince sa proslog menadzera od kojih sam pravio zlatne koke tipa Xulu koji je Juznoafrikanac i kojeg sam doveo za 300k, a prodao za 10 milki, ali je on u medjuvremenu avanzovao, pa sad igra u Rostovu i nema nameru da dolazi u Partizan. I jos jedno pitanje, kako ti je leba ti uspelo da oteras Djurica? :D Samo zbog tog poteza ti treba dici spomenik. Meni djubre nece da dozvoli vise trenera, kako bih mogao da poboljsam raznovrstnost treninga.
Nemam pojma, i ja sam se iznenadio kada mi je na pola druge sezone pisalo da konzorcijum predvođen Nenadom Popovićem preuzima Partizan. Odmah mi je leglo 10 milki za transfere :dance:
Jedina prava preporuka je Chibuzor Okonkwo na mesti DR, igra dečko kao zmaj. Veće pare za transfer sam dao samo za Leandra Paredesa iz Boke, ostali su svi klinci koje sam sam nalazio ili su mi skauti preporučili. Niko se još nije razvio u pravog igrača da bih mogao da ti kažem da je prava investicija, nekoliko njih mi je na pozajmicama, ostali dobijaju šansu u prvom timu kako bi nagurali broj mečeva zbog kasnijeg dobijanja državljanjstva. Ostojić i Ivanov kidaju kao DC, na levom beku sam uspeo da dovedem Rodića iz Zenita, u sredini Saša Marković koji se odlično razvija i Paredes, krila Markec i Džigi, a u špicu Kojić i Mitrović. Kojić eksplodirao, na 25 mečeva dao 22 gola u prvoj sezoni. Ubaci klince iz mladog tima, posebno forsiraj Andriju Živkovića, Sašu Lukića i Nemanju Radonjiće (kome i u FM piše da navija za Zvezdu) i napravićeš odlične igrače. I ja sam dovodio Xulua na 2012. :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Antoine reci mi samo kakav je Ljujic Matija kod tebe? jer kod mene je odigrao odlicnu sezonu u Radu onda se vratio kod mene ja mu ponudio produzetak ugovora ali uleteli neki stranci i uzeli mi ga ... ima ocene u pm kreativiti, pasing i timvrk mu odlicni taman sam pomislio eto mi CM kad ono ode dete u 18oj leti u nemacku drugu ligu :doh:

Vuce njega nikako nemoj da propustis ! za Mitrovica ne znam meni je on tek 3-4 opcija u napadu jer igram sa jednim spicom Kojic, Scepovic, Rakic pa tek onda Mitar... ali dobija sanse prosle sezone mi je na 12 dao 8 golova a u Teleoptiku mi je bio neko vreme gde je na 8 dao 2 ... nije los ali tek 18 godina ... bice vremena i za njega

igram 4-1-1-3-1 iliti 4-1-1-2-2 kada igram sa 2 spica...

sto se tice Rodica doveo sam ga na pozajmicu za polusezonu i pomocnik mi ga nijednom nije stavio da igra , onda sam video da nije specijalno dobar, pa sam ga vratio, a nisu hteli da mi ga prodaju a ja vec doveo Lekovica kao zamenu za Lazevskog, dok sam prebacio iz omladinskog pogona Askovskog mog zemljaka :D Ostojic prsti sa ocenama!
Korisnikov avatar
By Antoine
Salvatore Guliano napisao:Antoine reci mi samo kakav je Ljujic Matija kod tebe? jer kod mene je odigrao odlicnu sezonu u Radu onda se vratio kod mene ja mu ponudio produzetak ugovora ali uleteli neki stranci i uzeli mi ga ... ima ocene u pm kreativiti, pasing i timvrk mu odlicni taman sam pomislio eto mi CM kad ono ode dete u 18oj leti u nemacku drugu ligu :doh:

Vuce njega nikako nemoj da propustis ! za Mitrovica ne znam meni je on tek 3-4 opcija u napadu jer igram sa jednim spicom Kojic, Scepovic, Rakic pa tek onda Mitar... ali dobija sanse prosle sezone mi je na 12 dao 8 golova a u Teleoptiku mi je bio neko vreme gde je na 8 dao 2 ... nije los ali tek 18 godina ... bice vremena i za njega

igram 4-1-1-3-1 iliti 4-1-1-2-2 kada igram sa 2 spica...

sto se tice Rodica doveo sam ga na pozajmicu za polusezonu i pomocnik mi ga nijednom nije stavio da igra , onda sam video da nije specijalno dobar, pa sam ga vratio, a nisu hteli da mi ga prodaju a ja vec doveo Lekovica kao zamenu za Lazevskog, dok sam prebacio iz omladinskog pogona Askovskog mog zemljaka :D Ostojic prsti sa ocenama!
Ljujića sam prodao posle pozajmice u Voždovcu. Nije imao loše ocene, ali nema mesta kod mene. Mitrović je zver, vredi 3 miliona, tražio ga Lyon, ali ga nisam dao. Rodića sam kupio za milion i igra odlično, i Miha ga zvao u reprezentaciju. U jednom trenutku sam imao 6 igrača na spisku reprezentacije: Stojković, Aleksić (i prvi i drugi golman u repki), Rodić, Ostojić, Kojić i Mitrović. Kao Fadilj Ramadani :D
Korisnikov avatar
By Vuk
Hahahahahah, Antoine kraljina. Kao Ramadani, bas sam se fino ismejao. Sa ovim nepustanjem Mitrovica si me podsetio na Mamica. Kamo srece da si ti na celu FKP, poslovali bismo kao Porto sunce ti :D Hvala na silnim savetima i tebi i Salvatoreu, sad cu da krenem sa Partizanom opet, posto sam u medjuvremenu probaVao i neke druge timove. Sto se tice mojih preporuka, igrac koji moze da se dovede za ne neke velike pare, a koji moze prilicno dobro da se razvije je Sylvester Igboun. Igra za neki norveski tim kome nikada necu znati da izgovorim ime, lik ima speed - 17 ili 18, a i ostale ocene su mu korektne. U prevodu, tactics samo namestis da mu se salje lopta u prostor i ne brines brigu :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
nema na cemu druze tu smo zbog ovoga :D
ja sam juce bas rigorozno renovirao strucni kadar. trazio do Djure prosirenje za njih i vece plate, to stiglo i onda sam sve koji imaju strucnu ocenu manju od 16 otpustio i dovodio nova lica iz struke, sve neki levi ali ocene prste, doveo i skaute i trenere, i lekare, i fitnes kouce, jedno od najvecih imena mi je svakako PAOLO MALDINI :D on mi je trener, radi sa igracima odbrane, ima determinejsn ubija, disciplina isto tako oko 18-19 i posle planiram da ga stavim za pomocnika kad Vargi istekne ugovor :D ...doveo sam i Markovica cisto da ucvristim odbranu, u kojoj mi je standardan bio prosle godine Vojislav Stankovic , njega prosto obozavam! jos mi izvodi sve penale kada je u igri(promasio mi je protiv PSG-a za pobedu od 3-4) drzim ga kao zamenika kapitena, dok mi je LOLA kapiten ilic otiso iz kluba jbg nemam zivaca za matorce :D

jedan od vecih zajeba mi je bio sto nisam prodao Eliomara kada ga je trazio neki klub on je vredeo 1.7 oni mi ponudili 3.8 ja reko trazim im 5 pa cemo se nadjemo oko 4 u sledecem pokusaju. kad oni odbise i ostade mi brazilac sa srpskim pasosem kod mene da igra drugog levog prednjeg ...

doveo sam nekog Djokovica iz Dorcola ! :D 21 godina ima kreativiti i pasing oko 15 na free, imao je dosta asistencija u svojoj beton ligi pa reko ajde :D

pozdravljam vas cujemo se
Korisnikov avatar
By Jomer
Stvarno sto se tice ovog menadzera malo je teze uredjan ,dosta faktora utice na rezultat, ali moze da se igra samo sa taktikom, ja sam skinuo sa engleskog foruma taktiku koja se pokazala kao jedna od najboljih za ovaj menadzer, sve mi rade pomocnici od pripreme meca do razgovara Sa igracima, jedino sto sam namestioo u pripremi utakmice je defen. Position i to je to,
Korisnikov avatar
By Joomla10
Mitrovic je stvarno zver.

Iz Teleoptika sam vratio u prvi tim Filipa Knezevica i kada igram 4-4-2 diamond bruka koliko dobro odigra na mestu desnog veznog.
Mitrovic stvarno razbija, prodao sam Miljkovica, Smiljanica i Scepovica kada se oporavio za 3 milke i doveo par igraca koji su ih zamenili fantasticno.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
For the first time ever, Europe's top basketball clubs will be included in the NBA2K series

Dakle, u NBA 2K14 bice 14 najboljih EL timova, ako sam dobro video.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 57
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]