Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Mutinjo
E, stvarno je milina citati temu ovih dana :clap: :clap:

Da, obzirom da debeli Martin ima fetis ka svim mogucim oblicima perverzijame ( a i kreatori serije se ne libe toga ), tacno mozemo da ocekujemo sve moguce kombinacije: Deneris - Tirion, Dzon - Sansa, Littlefinger - Varis, zmaj - dobro, ne preterujmo sad... :lol:
By milanezija
Cak su i roditelji Neda Starka u nekoj rodbinskoj vezi. Valjda je Nedova majka bila sestra od strica njegovom ocu ili neka tetka nisam siguran. Mozda je bas bila tetka, pa da je to jedan od hintova ka Dzon i Deneris vezi
Korisnikov avatar
By The Answer
Da, da, ne znam tacno sta ali bili su cousin sto bi rekli oni.

Nego razume li se ko malo bolje u muziku? Ja sam se zarazio sa The Rains of Castamere, ima I neka halfman's song o jelte Tirionu, kul je, a sad preslusavam ceo soundratck za sestu sezonu, brutalno dobro.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
The Answer napisao:Da, da, ne znam tacno sta ali bili su cousin sto bi rekli oni.

Nego razume li se ko malo bolje u muziku? Ja sam se zarazio sa The Rains of Castamere, ima I neka halfman's song o jelte Tirionu, kul je, a sad preslusavam ceo soundratck za sestu sezonu, brutalno dobro.
Nisam fan serije, ali koliko znam The Rains of C. su uradili The National, sjajan bend, kačio sam ga na našoj muzičkoj temi.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
MookieBlaylock napisao:
The Answer napisao:Da, da, ne znam tacno sta ali bili su cousin sto bi rekli oni.

Nisam fan serije, ali koliko znam The Rains of C. su uradili The National, sjajan bend, kačio sam ga na našoj muzičkoj temi.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока

Nisam upucen bas ko je sta radio ali vidim da je dosta muzikanata pravilo nesto. Za ovo sam se bas zaludeo, pustim neku listu na jutjubu za The Rains... 20 verzija, instrumental, zenski vocal, muski, epic voice,sa red vedinga, traditional version, kratka verzija, duga, produzen uvod, produzen sa mlekom... Odlicno, odlicno!
Korisnikov avatar
By Poska
Да ли ће Џон променити заставу Старкових бар док се не сазна да није копиле? Пошто је копиле за сада(а и назвали су га бели вук), а изгласан је за краља, његова застава би требало да буде бели вук на сивој позадини(што алаудира да има крв Старкову, али да је копиле ипак). Када се сазна да је мешавина, онда немам појма како ће се осећати ови на северу што су за њега. Мсм јесте да су они поклекнули под Еоном, и да би овим значило да он није копиле, али мислим да ће све бити ок.
Korisnikov avatar
By The Answer
Zastavu bi morao da promeni, zato su ga I nazvali Beli vuk. Ne znam sta ce da rade, Sansa je tu, a tek Bran kad/ako se vrati, on je naslednik Vinterfela. Mozda bude neka podela, tipa Dzon kralj Severa a Bran ili Sansa u Vinterfelu. Sve to naravno dok ne stigne Deneris a onda I Najt King. Kad stignu nece biti ni vazno :D

Bejlis je vec otvoreno protiv njega, moze da zakomplikuje stvari I bilo bi najbolje da ga ubrzo neko rokne, ali mislim da nece, ipak su on I Varis najveci igraci, samo sto jedan sada se vec zna otvoreno radi za sebe, a drugog jos uvek nismo provalili I za sada stoji da se zalaze za povratak Targa na gvozdeni presto.
By milanezija
Varis ne deluje kao neko ko radi za sebe, dok je za LF-a bas ocigledno bilo, cak i pre nego sto je izjavio ono u prosloj epizodi.
Korisnikov avatar
By The Answer
Mene interesuje sta je on to cuo u/iz vatre kad su ga kastrirali, ono sto mu je ona crvena svestenica rekla da zna, a I on je odavno pominjao Tirionu da je cuo nesto. I ja kontam da ne radi za sebe ali mora da ima tu jos necega osim toga sto je odavno za Targerijane.
By milanezija
To i mene kopka, prvo ko ga je uopste kastrirao, a drugo sta je to cuo iz vatre. Jel jos neko ocekuje sad susret Arje i Mel u recnim zemljama? Mel se uputila ka jugu, a rekla joj je da ce se sresti opet. Mozda se Arja zaputi ka Vinterfelu onda. Ja ocekujem da se obe sretnu sa bratstvom i da naprave cudo sa svim Frejevima sto su tamo ostali, a bar njih ima mali milion

I da ne zaboravim, jel neko skontao lorda Persija iz Crne guje, kao Glovera.
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 155

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.