Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Poska
А како је његова ћерка почела да штити оног малог, то сам заборавио?

Сигуран сам да ВВ има више, тј сигурно су она 3 надокнађена(она сцена са бебом ми вуче на то), а можда их има и више од 13.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ona I buraz su nasli u sumi Brena I ekipu, jos odavno, u trecoj sezoni, mislim da su poslati da ih stite ali uopste nisam dublje ulazio u tu pricu, zasto I kako. Sto se WW tice, to sto ti kazes za bebu kad je Najt King pretvara u WW-a to nije bilo pre par epizoda nego pre par sezona tj na kraju cetvrte. Tada se iza njega vidi jedno 12-13 WW-a kako stoje u polukrugu.

O njima se generalno malo zna, odakle su, sta hoce (osim da pobiju sve, ali zasto bas sad), kako komuniciraju pa I koliko ih ima I koliko je vremena potrebno da ta beba postane odrasli mamojebac, par dana, par nedelja, godina... Koja je muka naterala njih jadnicke da napuste vekovno ognjiste I klimu koja im odgovara da bi krenuli na jug gde su ljudi- licemerni unistitelji svega na sta naidju, nemoralni, bez casti, odvratni, to nit se kupa nit se presvlaci... UBI, ZAKOLJI DA ANDAL NE POSTOJI!
Korisnikov avatar
By Poska
Колико има ових клипова по ЈТ са теоријама и остало, неке су заиста занимљиве(типа да је онај патуљак, што је био најбољи мачевалац Бравоса, што је учио Ајру, да је то онај што служи богу са много лица код кога је она после била). Ова серија је таква, да можеш стално да измислиш нешто генерално.

Па добро, сазнали смо како су настали. И мислио сам на пре пар сезона са оном сценом. Свакако је не питање колико их има и колико им треба да то постану. Шта их је натерало, па вероватно жеља за ширењем јер стиже зима(тј сада је и званично стигла), ту је та дуга ноћ, пророчанство и то. :)
Korisnikov avatar
By The Answer
Jeste, a sto su cekali 8000 godina, ko Karadjordje iz Crnog Gruje kad kaze Sergej- jao tetak sta cekas vise 350 godina dizi tu bunu. Zasto bas sad? Nit je ovo prva zima od tad, niti je najgora, niti je najduza. E sad, mi smo videli kako deca stvaraju WW-a ali ja mislim da to nije Najt King prikazan, zasto? Deca su stvorila onog da bi dobila pomoc u ratu protiv ljudi, a onda su se ovi povampirili I krenuli protiv I Dece I ljudi I Dzinova pa su se oni svi udruzili I Azor Ahai ih je predvodio do pobede, A Najt King je, prema istoriji, 13-i Lord Komander sa Zida (Dzon je valjda 999-i) koga je zavela neka zena preko zida "with skin as white as the moon and eyes like blue stars". He loved her though "her skin was cold as ice", and when he gave his seed to her he gave her his soul as well. He brought her to the Nightfort and bound the brothers of the Night's Watch to his will through sorcery. He declared himself "Night's King" and ruled over the Wall and the Gift as his own. The King in the North and Joramun, the King-Beyond-the-Wall, joined forces to defeat him. Znaci on je tek nakon izgradnje Zida, a Zid je izgradjen nakon sto su WW prvi I jedni put do sad dosli, jebavali majke I na kraju jedva porazeni. Zelja za prosirenjem mi ne pije vodu, nadam se da ima nekih visih ciljeva. Mozda na ogromnom I neistrazenom Severu postoji nesto jos gore od njih sto ih tera da budu izbeglice :D

Teorija ima na hiljade, debeli je fantasticno stvorio pricu da o njoj moze da se raspravlja godinama, sjajan rad, sjajan!

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/10 ... 2-deo-foto valjalo bi ovo procitati.
Korisnikov avatar
By Poska
Слажем се са тобом, али мислим да нема ништа горе. Да тачно, није приказан онде Најт Кинг. Сада су можда чекали да провале како да прођу овај зид, па су коначно успели. Некако ми делује да ће га лагано проћи. :)
Korisnikov avatar
By BogdanB
Pogledao The Conjuring 2.
Po meni, prvi deo je dosta bolji. Moze da se pogleda drugi ali nekako mislim kada je bila glavna radnja, da se to mnogo brzo zavrsilo.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Answer je u sustini sve rekao, sa zakasnjenjem bih se osvrnuo samo na nekoliko stvari.

Mislim da je istina ovo za debelog Sam-a. Njegova uloga ce tek da bude vazna. Mislim da nema veze sa tim sto ce ( mozda ) da postane mestar. Negde sam citao da je debeli rekao da je lik Sam-a zapravo njegov alter ego, a kako je on po prirodi sujetan, ocekujem da sebi tj Sam-u da bas vaznu ulogu.

Malo mi je glupa prica sa ovim udruzivanjem. Ova jebena Deneris ima mali milion vojski. Zmajevi, neokaljani, drugi sinovi, dotraci, sad se jos udruzuje sa Tirelima, Dornom.... Mislim, bezveze je, sad ce kao svi oni da udare na onu saku jada od Lanistera ( znam da ih ima mnogo, ali u poredjenju sa svim ovima zajedno ipak mnogo manje ). Mislim da je bolje bilo da krene sa ovim sto ima, jebo Dornu i Tajrele, ionako su sise obicne :)

I mene zanima kakva ce uloga severnjaka biti. U pravu je Answer, njima se jebe za jug, ali opet, ima ih dosta, i vazni su, morace mozda nekom da se priklone ( verovatno Deneris ).

Jos nesto mi je palo na pamet... DZejmi je ubio ludog kralja zato sto je ovaj hteo da spali ceo grad onom zajebanom vatrom. Primetili ste onaj pogled kad je na kraju dosao i video sta se ustvari desilo. Znam da sad deluje nemoguce, ali ne bih iskljucio mogucnost da ta ljubavna prica krene u drugom pravcu, da se okrene protiv nje. A mozda ce i da nastavi sa "mi smo jedini vazni, nasa ljubav, picke materine"

Kako god da se odvija, na samom kraju nas ceka finalna borba "leda i vate" kao sto ste rekli. Ja bih jos dodao da ce brenova uloga da bude mnogo vazna, sad kako, nemam pojma, ali nije dzaba prolazio dril kod trooke vrane, kao Bogdan kod Duleta ( mada svi znamo ko je stvorio Bogdana :D )
Korisnikov avatar
By The Answer
Sto se Dzejmija tice on je verovatno najveca nepoznanica, u smislu sta ce on dalje. Serseino prorocanstvo se do sada obistinilo da najmanjih sitnica, ostaje jos onaj deo da ce je ubiti valonqar, a ima ih dvojicu, tako da se na osnovu toga I pogleda Dzejmija fura ta prica da ce joj Dzejmi doci glave. Videcemo sta ce biti, uvek se smatralo da ce Tiron biti taj, zbog svega, Dzejmi je Ludog kralja ubio ne samo zato sto je ovaj hteo da spali grad vec zato sto mu je naredio da mu donese Tajvinovu glavu. Podsetimo se, Dzejmi je taj koji je oslobodio Tiriona, a onda kada je je ovaj ubio Tajvina obecao Bronu na putovanju ka Dorni da ce ga preseci na pola prvi sledeci put kad ga bude video.

Sto se Severa tice, on jeste najveci ali ima I najmanje ljudi inace, a s obzirom sta su sve prosli u poslednje vreme verujem da su ubedljivo najmanje brojni. Mislim da ce oni iskulirati rat na jugu I eventualno obavestiti Deneris da je dzaba osvajala Vesteros, da nema opustanja I da tek sad dolazi pravi rat.

Sto se udruzivanja tice, Deneris ima gomilu Dotrakija, 8000 (minus koliko je ubijeno) Neokaljanih koji su elitna vojska I 2000 onih Drugih sinova... I 3 zmaja, a Egon je postao najbitnija licnost u istoriji Vesterosa oko kojeg se meri vreme sa 2-3000 I 3 zmaja, tako da sa te strane nije joj potrebna Dorna I Tajrel vojska, verovatno bi ih sama zgazila sve. Ali, ako se prisetimo da su I Martelovi I Tajrelovi bili uz Targerijane u ratu, I da je Dorna usla u 7 kraljesvtva preko braka Regara I Elije Martel I na sve to dodamo mrznju one kopilanke Oberinove zene prema Lanisterima I to sto je Sersei zatrla Tajrelove sa divljom vatrom vise je nego logicno da su oni stali na stranu Deneris.

Barateoni su ugaseni, Martelovi su ugaseni, Tajrelovi ce nestati vrlo brzo, Erini su ostali na poluretardiranom decaku, Talijevi na onom jadnom Edmuru, Lanisteri na blizancima I patuljku, Starkovi na invalidu I dve skroz sjebane devojcice, Grejdzoji se tu jos dobro drze... Targerijani, krenuli sa dna I izbili na vrh, sa dva najbitnija lika u seriji :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Da, Targerijani klasicno iz dvojke u keca.

Negde sam citao, dosta ovih sektasa sto su citali samo knjigu pa sad kenjaju po seriji kaze da se u knjizi pominje i dosta porodica sa Severa, kojih inace u seriji nema, tako da ih u sustini ima vise nego sto se misli, pored toga sto su teritorijalno najveci. No, nije ni bitno, jasno da oni cekaju pravi rat, ne ovo sranje u kome ce Deneris da pobedi.

Elem, mislim da Dzejmi nece da ubije Tiriona, Iako je najavio, istina. Previse ga voli, oprosti ce mu cak i to sto je ubio oca na klonji.

Jos jedna stvar, niko ne pomenu Belisa kao neki faktor, a siguran sam da ce biti ( najavio je vec kako mu je to san, a svi znamo da ne preza ni od cega, plus sad ima vojsku da to i ostvari ). Kome ce on da se prikloni ili ce od samog pocetka da radi isklucivo za sebe?

Jel samo meni nejasno kako je mala Arja uspela da usteka ono lice. Na kraju prethodne epizode se rastaje od onog smaraca sto sluzi bogu bez lica, i on se kao nesto smeska iako je naredio da je ubije ona kretenka. Da nije neka zavera majku mu? ( dok ti provalis da li su deca ili prerusene ustase, imaju prednost prvog pucnja :lol: )

E, da, nisam pomenuo kako se sve pretvorilo u neku verziju femi pokreta. Jbt, od onoliko junaka i pretendenata na presto, ostade par zena ( girl's power :) )
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 155

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.