Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Poska
Slika

Slika :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By The Answer
Morem plovi targerijanska barka, a u barci od Drogona majka Odlicno finale odlicne sezone, imali smo par epizoda zatisja pred buru kada se desavalo bas mnogo nista ali to je I ocekivano za GOT. Ko ce cekati 10 meseci krvtijebem prvo da I'm se Deni konacno najebe mamice a onda jos 10 da ako bog I sreca daju ne docekamo jebeni hepili ever after zavrsetak nego jedini ispravan kraj- dolazak Najt Kinga I Vajt Vokersa I jebanje mamice bolesnom drustvu. Ako vec ne mogu sve da ih pobiju onda bar neka dobrano ociste Vesteros od gamadi pre nego sto ih Deneris I Dzon Targ posalju opet nazad na sever. Arjin spisak je sve kraci, moj je spisak sve kraci... ali spisak postoji.

U medjuvremenu zavrsila se Person of Interest, vredelo je cekati, zadovoljan I sezonom I serijom.
Korisnikov avatar
By Poska
Немој тако Одговоре. Слажем се да је много 10 месеци, још изгледа неће бити 10 епизода, и остале су још 2 сезоне?

Ајде да неко буде добар и каже ми неколико ствари. Прво, када си већ споменуо списак, ко је још на њему, Планина и Серсеи? Нисам знао да је овладала технику, сада је опасна жестоко.

Како је умро Реган(или како се већ звао)? Ја некако мислим да ће прво доћи до борбе за престо, па онда против ВВ, али то некако не иде.

Беше била теорија да и Тирион није син Тајвина?

Мислим да ће Псето да убије Планину, или ће да умру обојица у међусобној борби.

Одгледао сам Пени Дредфул до краја, ок серија, није баш нешто специјално, али није ни лоша.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ciji spisak, moj ili Arjin? :D Na njenom su Sersei, Planina, ne znam da li je skinula Dzejmija sa spiska, ne secam se sta je sa Ilin Pejnom, ona misli da je Pseto mrtav ali I on je na spisku... Pa sta je radila cele sezone majku mu, ovladavala tehnikom, sad je bed es madafakr asesn. Princ Regar je ubijen od strane Roberta Barateona tj njegovog buzdovana u bici na Trozupcu, za vreme Robertove bune, mislim 17 godina pre desavanja iz prve sezone ali ne drzi me za rec, mozda je I 20, ne secam se. Naravno da ce prvo da se pokolju medjusobno Deneris sa svojom vojskom, Dorna I Tajrelovi protiv Lanistera, onda ne znam sta ce biti sa Severom tj sa svima ovim sto su sad pod Dzonom, severnjaci, Erini, divljani. Ne znam ni gde su Talijevi u toj prici, a onda u osmoj sezoni ono sto je ocekivano, "The real war isn’t between a few squabbling houses. It’s between the living and the dead. And make no mistake- DEAD ARE COMING!" Samo cekam da vidim kako ce preko zida. Ako ga predju lagano jebo onda svrhu te gradjevine, dosli su jednom pre 8000 godina, ljudi ih jedva porazili, narpavili zid koji je eto bio turisticka destinacija tu hiljadama godinama I onda prvi sledeci put kad su WW opet krenuli prosli su, jebo mater. Jedino sto je zadrzavao Divljane s one strane. Sta ima jos? Aha, I dalje postoji teorija da je Ludi kralj silovao Tajvinovu zenu ali to je jos uvek samo teorija fanova, dok je ona druga, najpoznatija, konacno I potvrdjena :)

Ne vidim nikako nekog pravednog pobednika za kraj serije, ko god da pobedi prica moze da se nastavi, neko da se pobuni I rokne ga posle par godina, jedini pravi kraj je da WW satru sve, prezive neki Adam I Eva sa Esosa I onda ajmo opet jovo nanovo :) Ili neka prirodna katastrofa kao u slucaju Valirije.
Korisnikov avatar
By Poska
Тотално сам заборавио како је убијен Регар. Очекивано да је то прво. :)

Талијеви нису у причи, само онај мач је битан што га украо дебељко и то је то. :D

Лепо нам дали асоцијацију The song of ice and fire, само она му је тетка јбт. Хахахахахахахахахаха

Ало дечко, не могу ВВ да победе, си чуо, мора да их покољу све редом, а за зид се слажемо. :)
Korisnikov avatar
By The Answer
Debeljko je Tarli a Talijevi su jedna od velikih kuca Vesterosa (ili Tuli kako hocete, lejdi Stark je Tuli, lejdi Erin je Tuli, Blekfis je Tuli, dakle svi mrtvi osim onog Edmura sto je usao u zamak i predao ga Dzejmiju). Uloga Sema Tarlija ce ocigledno biti veoma znacajna, i verujem ne samo zbog maca, inace ga ne bi potencirali ovoliko. A i on je uz Dzona i Miru za sad jedini zivi covek koji je ubio WW.

ne kapiram na sta tebe asocira pesma leda i vatre? Posto si napisao da mu je ona tetka kontam da se spandjaju... nikakav problem, Targerijani to rade izmedju sebe oduvek. Mene asocira na poslednji fajt izmedju njih dvoje i WW-a, oni su vatra, zmajevi, fire and blood...a WW su naravno led.

Uopste nisam iznenadjen sto je Dorna stala u Deneris, kao ni bakuta Tajrel, nevezano samo za skorasnje dogadjaje nego i kroz istoriju, obe kuce su bile na toj strani za vreme rata, princ Doran je iako u seriji nije prikazano uvek imao master plan da vrati Targerijane, Regarova zena je bila Martel, osveta ... a Tajreli se izjasnjavaju kako vetar duva, to je vec poznato, a sada duva jeben vetar sa istoka na zapad :D
Korisnikov avatar
By Poska
Ето видиш, и њих сам помешао, али нема ту ништа, Едмур је заробљен, мада ко га сада држи заробљеног када је Ајра ове кокнула? :)

Само ми мало није јасно око Сема, нема времена да он постане мештар, типујем да ће тамо нешто да га избаце, као није званично и то, и да ће онда он да се запути ка Џону и да ће му предати мач.

Па овај је краљ севера, код њих оно зима, па то. Хахахахахахахахаха, кењам и ја знам, али ето.

Нисам очекивао дебелог евнуха тамо када је рекао да иде на тајну мисију, али браво за њега, лепо је то одрадио. Мене само интересује шта ће радити Џон и остали у серији сада када крене Денерис да напада овамо. Мислим, они су изопштени из свих тих догађаја реално. Да ли још има оне зелене ватре? Да ли им је остало нешто?

Да ли ће онај Џонов пријатељ када буде видео шта их напада повући ону шачицу јада што је остала на зиду према Џону, или ће ипак погинути ту, и онда њихов сусрет када је овај undead.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja licno mislim da Dzona apsolutno ne zanima jug, niti on zeli na presto niti zeli da se mesa u borbu oko prestola. Jasno je da je da su njemu vec duze vreme samo WW na umu, video je koja sila preti I sve sto radi radi da bi pripremio odbranu od njih kad konacno stignu. Za ove na Zidu ne znam sta ce, kada bih znao kako WW planiraju da predju Zid znao bih u kom pravcu da razmisljam, ovako ne. Sto se Dorne I Varisa tice onog sekunda kada je rekao da ide u Vesteros da trazi saveznike znao sam da je Dorna u pitanju, bakuta je vec prijatno iznenadjenje ali opet ne neocekivano s obzirom da je Sersei zatrla tu veliku kucu. Za vajld fajr ne znam, ali mozda nije ni potrebna, imaju zmajeve za mrtve, a za WW maceve I nozeve od valirijskog celika. WW uopste nisu teski za ubiti sami po sebi ako imas pravo oruzje, mnogo je veci problem doci do njih jer ispred sebe imaju ogromnu armiju mrtvih. Ako uspe da dodje do njih svaki malo bolji borac iz Vesterosa moze da kokne WW-a, jedino ce verovatno Najt King biti mega zajeban za roknut, ocekujem da on mora da ubije ili smrtno rani nekog od najbitnijih likova serije, jer nam je debeli najavio gorak kraj tj imacete jebeni holivudski kraj gde covecanstvo pobedjuje ali mora da bude velika cena te pobede tj moram da vam roknem nekoga koga mnogo volite :D

Jedno pitanje koje mene najvise interesuje je koliko WW-a ima? Najvise prikazano je 13, a 3 su roknuta.
Korisnikov avatar
By Poska
И ја мислим да га не занима југ, али мислим и да му је јасно да оно што он има сада на северу, није ни приближно довољно да се супростави овима. Тако да очекујем да некако дође до њиховог сусрета, можда чак опет преко Вариса, чак могуће и у току инвазије Денерис и да схвате колико је озбиљна ситуација, јер мислим да ВВ неће чекати толико. За ватру сам више питао због ове инвазије, Серсеи делује као неко као луди краљ, пре би побила себе и све редом, него допустила да ови узму престо, нарочито после свега.

И то око валиријског челика, да ли стварно имају толико? Знам да змајстакла немају скоро ништа.

Мени проблем око ВВ је већи она једна сцена која је била приказана пре неку епизоду, када је неко однео бебу у шуму и оставио га, и када га онај претвара у ВВ-а. Мислим да их има више него што је очекивано.
Korisnikov avatar
By Poska
The Answer napisao:Ja licno mislim da Dzona apsolutno ne zanima jug, niti on zeli na presto niti zeli da se mesa u borbu oko prestola. Jasno je da je da su njemu vec duze vreme samo WW na umu, video je koja sila preti I sve sto radi radi da bi pripremio odbranu od njih kad konacno stignu. Za ove na Zidu ne znam sta ce, kada bih znao kako WW planiraju da predju Zid znao bih u kom pravcu da razmisljam, ovako ne. Sto se Dorne I Varisa tice onog sekunda kada je rekao da ide u Vesteros da trazi saveznike znao sam da je Dorna u pitanju, bakuta je vec prijatno iznenadjenje ali opet ne neocekivano s obzirom da je Sersei zatrla tu veliku kucu. Za vajld fajr ne znam, ali mozda nije ni potrebna, imaju zmajeve za mrtve, a za WW maceve I nozeve od valirijskog celika. WW uopste nisu teski za ubiti sami po sebi ako imas pravo oruzje, mnogo je veci problem doci do njih jer ispred sebe imaju ogromnu armiju mrtvih. Ako uspe da dodje do njih svaki malo bolji borac iz Vesterosa moze da kokne WW-a, jedino ce verovatno Najt King biti mega zajeban za roknut, ocekujem da on mora da ubije ili smrtno rani nekog od najbitnijih likova serije, jer nam je debeli najavio gorak kraj tj imacete jebeni holivudski kraj gde covecanstvo pobedjuje ali mora da bude velika cena te pobede tj moram da vam roknem nekoga koga mnogo volite :D

Jedno pitanje koje mene najvise interesuje je koliko WW-a ima? Najvise prikazano je 13, a 3 su roknuta.

Извињавам се за 2 узастопна поста, а шта је са Мириним(која је прича беше за њу, што чува оног малог, како је то почело? Заборавио сам пола јбт) оцем? Он је ваљда једини лик који је жив, који је био са Недом када је пронашао Лијану ако сам добро то схватио? Мора он да се појави у следећој сезони некако. :D
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 155

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.