Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Mikoni
Ja sam uz treću tekmu izgustirao pet komada iz Holandije :) Sad, fora je sto ne umem ubaciti sliku. Nisam ni siguran da su sva holandska. La Choueffe, Brooklyn lager, Westmalle, Veddet i još neko čijeg se imena ne sećam. Westamalle Trapist i La Chouffe (ono s patuljkom, mislim da ga ima i u Samo pivo) su skroz ok. Mada, posle mi je glupo bilo što sam ih sve popio za jedno veče, zalio sa dva Jagodinca i najgore...delio s devojkom. Sve se ponadam kazaće dosta kad joj napunim pola čaše, al jok...
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Mikoni napisao:Ja sam uz treću tekmu izgustirao pet komada iz Holandije :) Sad, fora je sto ne umem ubaciti sliku. Nisam ni siguran da su sva holandska. La Choueffe, Brooklyn lager, Westmalle, Veddet i još neko čijeg se imena ne sećam. Westamalle Trapist i La Chouffe (ono s patuljkom, mislim da ga ima i u Samo pivo) su skroz ok. Mada, posle mi je glupo bilo što sam ih sve popio za jedno veče, zalio sa dva Jagodinca i najgore...delio s devojkom. Sve se ponadam kazaće dosta kad joj napunim pola čaše, al jok...

Od svih navedenih samo je Veddet holandsko :D

La Choueffe, Westmalle - Belgija
Veddet - Holandeza
Brooklyn Lager - Neces verovati, Brookly NYC :)

A to za deljenje ja imam sa caletom. Od 50 koliko sam do sada doneo kuci, svidela su mu se dva, ali svako hoce da proba i da podeli. Muuursh more!
Korisnikov avatar
By Mikoni
Ma ćaletu šta god sam mu donosio u njegovo vreme je bilo bolje. Kao da čvarkova gledam. Pivo mu i ne donosim više, jer odmah krene priča kako je posle kosidbe (pokošena površina se svake godine poveća za par dunuma) išao u Košutu na ladno nikšićko, ali ono staro, s pravom vodom, ne ovo smeće što se sad pije. Što je najcrnje, on stvarno voli pivo, svaki dan ga pije, ali nema nameru ništa novo da proba. Rakija je loza, eventualno šljiva, ali da nije bosanska, ta je za decu, pivo Nikšićko, vino je za buržuje to ne pijemo. Police pune viskija. Redovno dobijamo, a niko ga ne voli. Samo da ne budem takav kad omatorim.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Mikoni napisao:Ma ćaletu šta god sam mu donosio u njegovo vreme je bilo bolje. Kao da čvarkova gledam. Pivo mu i ne donosim više, jer odmah krene priča kako je posle kosidbe (pokošena površina se svake godine poveća za par dunuma) išao u Košutu na ladno nikšićko, ali ono staro, s pravom vodom, ne ovo smeće što se sad pije. Što je najcrnje, on stvarno voli pivo, svaki dan ga pije, ali nema nameru ništa novo da proba. Rakija je loza, eventualno šljiva, ali da nije bosanska, ta je za decu, pivo Nikšićko, vino je za buržuje to ne pijemo. Police pune viskija. Redovno dobijamo, a niko ga ne voli. Samo da ne budem takav kad omatorim.

Hahahaha, sjajan post! :lol:

Najjace mi je kad donesem nesto, sipam sebi casu, on me vidi i kao "daj sipaj meni jednu casu". Jednu casu, a flasa 0,33l! :x Onda kad mu ja kazem da uzme drugu flasu, e to nece, mnogo mu je. Daj samo jednu casu, da proba. I onda kao proba i naravno ne valja mu ni jedno, al svako dovrsi bez problema.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
E,a moj cale I ne pije,sem pred rucak jednu casizu rakije,ali OBAVEZNO !!!

Fora je u tome sto on I pece rakiju,a covek politikolog nemamo ni voce,ni zemlju ni Kazan a I on ne zna nista o tome ali kupio frajer knjizicu I sakupio kaze tudja iskustva...On I komsije pekli par godina za redom,zadnje godine me pitao negde u decembru "ej,jel mozes da nadjes negde sljive da pecemo rakiju" Pa mogu jbt kod keve u zamrzivacu :)

A niko u kuci ne pije,pun nam je podrum rakije koju je on s komsijama pekao,pije on jednu pred rucak I to je to...Ja pijem Votku mrzim domacu rakiju,podseca me na vreme kad sam bio klinac I keva me masirala rakijom da mi skine temperature,a rakija hladna a smrdi sve joj jebem kao otrov...:)

dakle niko ne pije,ali zato on kad pije tu jednu casicu,obavezno iz obicne zelene boce pretoci rakiju u neku manju ukrasnu cudnog oblika I svaki put kad sipa casizu on beskonacno dugo zagleda flasu kao da je vidi oprvi pu,onda odmahne glavom I ostavi je...Poceo sam da verujem da on pije zbog flase a ne zbog rakije :)
Korisnikov avatar
By Lika
SASA BANJAC napisao:E,a moj cale I ne pije,sem pred rucak jednu casizu rakije,ali OBAVEZNO !!!

Fora je u tome sto on I pece rakiju,a covek politikolog nemamo ni voce,ni zemlju ni Kazan a I on ne zna nista o tome ali kupio frajer knjizicu I sakupio kaze tudja iskustva...On I komsije pekli par godina za redom,zadnje godine me pitao negde u decembru "ej,jel mozes da nadjes negde sljive da pecemo rakiju" Pa mogu jbt kod keve u zamrzivacu :)

A niko u kuci ne pije,pun nam je podrum rakije koju je on s komsijama pekao,pije on jednu pred rucak I to je to...Ja pijem Votku mrzim domacu rakiju,podseca me na vreme kad sam bio klinac I keva me masirala rakijom da mi skine temperature,a rakija hladna a smrdi sve joj jebem kao otrov...:)

dakle niko ne pije,ali zato on kad pije tu jednu casicu,obavezno iz obicne zelene boce pretoci rakiju u neku manju ukrasnu cudnog oblika I svaki put kad sipa casizu on beskonacno dugo zagleda flasu kao da je vidi oprvi pu,onda odmahne glavom I ostavi je...Poceo sam da verujem da on pije zbog flase a ne zbog rakije :)
Tako je i kod nas, stari i ja pečemo rakiju, ali je slabo pijemo. On čak više niti ne smije zbog šećera, a ja popijem tu i tamo kad neko dođe, onako radi reda. Rakija nam više služi za odlazak u goste i za kurčenje jer stvarno radimo dobru. Te boce što ih spominješ su zaista genijalna stvar, dobije piće neku posebnu draž kad je i boca dobra. Jebiga, marketing.

A vodka, to znaš, kad destilerija krene s radom, imam te na umu za cijeli karton. Biti će to posebna serija "Banjchewka" :D
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Novo u ponudi, proizvodi male, zanatske pivare iz Bavarske pod imenom Ayinger. Nisam probao (jer jbt ne moze da se kupi u jebenom Diseldorfu, a u Beogradu moze), ali kazu poznavaoci da je pivo savrseno. A evo i u ovom clanku su ih ishvalili, cak kazu i da je bolje od Weihenstephan-a, sto stvarno nesto znaci. Po nekim specijalizovanim sajtovima za rangiranje pivara i piva, ovo je najbolja pivara u Nemackoj, posebno kada se radi o psenicnim i ostalim pivima specificnim za Bavarsku i okolinu (mada su ta internet glasanja jako, jako diskutabilna). Ako neko proba, nek da svoju ocenu.

http://gdenapivo.rs/nova-piva/4402/ayin ... ac-zakuva/
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Likane, da stanem i ja u red, za svaki slučaj, ako iz te tvoje destilerije izađe i neki burbončić? :)

Kume, piju li ovi tvoji Nemci Asbach?
Slika
Po meni odličan konjak, za vrlo pristojnu cenu (oko 10 ojra). Šteta što ga nema kod nas, ja obavezno donesem kući flajku kad idem.

Kad smo već kod konjaka, da me ubiješ ne mogu da se setim marke gruzijskog konjaka koji sam svojevremeno pio u Češkoj. Izuzetno piće, jedno od najboljih koje sam kušao.
Korisnikov avatar
By Lika
Vincent Vega napisao:Likane, da stanem i ja u red, za svaki slučaj, ako iz te tvoje destilerije izađe i neki burbončić? :)

Kume, piju li ovi tvoji Nemci Asbach?
Slika
Po meni odličan konjak, za vrlo pristojnu cenu (oko 10 ojra). Šteta što ga nema kod nas, ja obavezno donesem kući flajku kad idem.

Kad smo već kod konjaka, da me ubiješ ne mogu da se setim marke gruzijskog konjaka koji sam svojevremeno pio u Češkoj. Izuzetno piće, jedno od najboljih koje sam kušao.
Daj Bože, jer to je "the ultimate plan".

Imam ovaj Asbach kući u ormariću već jedno par godina i još nije palo na pamet da ga otvorim. Donesli kumovi iz Njemačke.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 22
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]