Ja sam zainteresovan ali da se srede pravila u odnosu na prošlu godinu, jer je ono bila skandalčina oko trejdova. Trejdovi moraju na glasanje da idu svih učesnika.
Isto tako ono oko FA je bilo suludo. Dosli smo do tacke da svi menjamo 80% rostera svaki dan jer se tako bilduje broj poena, ako moze da se ogranici broj dodatih igraca na nedeljnom nivou bilo bi top.
Plus obavezno mesto za povredjene (mozda i 2 ali da ne preterujem)
I ako ne mozes da se obavezes da budes komesar dostupan uvek, proveri da li to moze da se deli kao funkcija, ne nuzno sa nekim od nas ali sa nekim za kog znas da nece praviti sranja i da ce biti dostupan
Uvek sam pričao da čovek treba da zna kada da se povuče, kada je na vrhu, jer ja da ponovim prošlu sezonu nema trika, ali ja nisam čovek nego budala tako da ću igrati.
Sviđa mi se ekipa koje je igrala osim onog poslednjeg koji nije igrao uopšte i za koga opravdano sumnjam da je dupli nalog ili kućni prijatelj vicešampiona pa su pravili one skandalozne trejdove.
U suštini se slažem sa svime što je Milanezija napisao i biću siguran aktivan učesnik.
Glasamo trejdove ove godine (inače sam vrlo pedantan i kao komesar ne propuštam dan, ali me korona pokosila u tom skandaloznom periodu trejdova i da se zaustavim na tome).
Koliko FA nedeljno da ograničim?
Jedno IL će biti ok.
@The Answer
Takav nam treba
Taj sumnjivi je izbačen.
Ps. Možda bi bilo dobro da se prijaviš preko mejla, da ostavimo slotove za eventualne nove igrače.
Evo sad sam instalirao yahoo i nekako se setio šifre, baš ne koristim to, probao da uđem preko onog mejla/pozivnice koji si mi poslao ali me odmah ubacuje u onaj tim koji je već u ligi.
Ne znam šta treba, dal da me izbaciš pa opet da probam da uđem preko tog mejla...