Imaš draft veče gde se kupuju igrači(ko da više taj ga uzima) i kad sastaviš tim to ekipa sa kojom igraš sezonu.. Tokom se zone možeš da trejduješ igrače i da potpisuješ slobodne agente, ali prvo moraš da otvoriš mesto u rosteru(otpustiš lošijeg ili povređenog igrača)..

To ti je to..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By surda
Ako cemo igrati ko ce voditi ligu, Lika?
milanezija napisao: Čet Okt 03, 2019 1:18 pm Imas na yahoo nba fantasy sve opsirno i detaljno
Za tako nesto treba pristojno poznavati engleski. Zar nije bila neka prica da Obilic malo kuburi sa engleskim, ili sam ja nesto pobrkao? :D

Poenta je da ovde biramo svi razlicite igrace. Obicno 12 u rosteru, i 3 na klupi.

Svaka od 12 pozicija ima gornji limit od 82 meca.

Izmjene igraca moguce su samo u sklopu trejdova ili da pokupis slobodnog agenta(igraca kojeg niko drugi nema).

Bodovanje je u principu na osnovu indeksnih poena. S tim da nema iznudjenih faulova i da dobijas bonus od 3 boda za TD, i 2 za DD.

To je u kratkim crtama.
Korisnikov avatar
By Lika
Stara liga je obnovljena, pozivnice poslane svima od prošle sezone da obnove svoje timove.

Live draft je 18.10. u 20:00

Ima još mjesta za nove timove, pa ako želite, pošaljite mi PM sa mail adresom na koju da šaljem pozivnicu.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
ABA fantasy

Kakva je to buzgetina, gledam druže nemoguće stvar[…]