Korisnikov avatar
By Lika

Krenule su i prve korekcije rostera nakon drafta:

Gagulatori

Alex Len Atl - PF,C in - Collin Sexton Cle - PG out

• moja logika iza ovog poteza je da će Len biti startni centar Hawksa, dok je Sexton rookie u Cavsima, a ulaziti će s klupe iza Georgea Hilla. Rizik je da Sexton eksplodira s vremenom, ali igram na kartu nekonstantnosti kod ovog rukija i zato uzeh Lena.

BC Versus
Harry Giles Sac - PF,C in - Kentavious Caldwell-Pope LAL - SG,SF out

• pogledom na roster, očit je nedostatak visokih igrača, a Harry Giles je odigrao jako dobru predsezonu za Kingse. S druge strane, KCP će također dobiti svoju priliku u Lakersima kao starter, tako da ne znam šta reći. Ovo je po meni na vagi, možda ne bih izbacio KCP-a, nego nekog drugog, ali vrijeme će pokazati.

Café René
Patty Mills SA - PG in - Fred VanVleet Tor - PG out

• PG za PG na rosteru sa 3 još jača PG-a i Rozzierom u rezervi. Mills bi kao starter Spursa definitivno trebao imati više fantasy poena od Lowryjeve rezerve, tako da je ova zamjena potpuno legit. Potez izgleda dobro, mada bi ja u ovom slučaju radije uzeo nekog igrača iz SF-PF-C spektra, nekoga sa skokovima i lakšim poenima u rukama.

U svakom slučaju, na početku sezonu smo svi pametni i veliki stratezi, čvrsto vjerujemo u svoje draft pikove :D

Kako stvari stoje Lika je prvi kandidat za "krađu" drafta. Ne treba naglašavati o kojoj ljudskoj gromadi je riječ. :D

Korisnikov avatar
By Lika
ZikosKaraiskaki napisao:

Kako stvari stoje Lika je prvi kandidat za "krađu" drafta. Ne treba naglašavati o kojoj ljudskoj gromadi je riječ. :D

Drummond? Da, danas me pogotovo ide fantasy, da vidiš samo kako sam ABA posložio. :lol:

Korisnikov avatar
By Zex88
Mogli bi..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
ABA fantasy

Kakva je to buzgetina, gledam druže nemoguće stvar[…]