milanezija napisao: Čet Okt 24, 2019 9:35 am Mislim da oko 10h kod nas bude moguce. Pazi na broj meceva. Nijedna pozicija ne sme da ti predje 82 utakmice; a util 328.
Znači praktično kad god mi igrači nemaju utakmicu ja ih sve stavim na klupu? To sam sad shvatio. Ako sam dobro shvatio?
The Answer napisao: Pet Okt 25, 2019 8:41 am
milanezija napisao: Čet Okt 24, 2019 9:35 am Mislim da oko 10h kod nas bude moguce. Pazi na broj meceva. Nijedna pozicija ne sme da ti predje 82 utakmice; a util 328.
Znači praktično kad god mi igrači nemaju utakmicu ja ih sve stavim na klupu? To sam sad shvatio. Ako sam dobro shvatio?
Ne moras ih stavljati na klupu.
Ko ne udje ni sekunda na neki mec to vece ne racuna se. Znaci ko nema utakmice ne racuna se bio on na klupi ili ne.

Isto tako, ako su ti ujednacenog kvaliteta ti losiji igraci nije lose da imas mec dva viska zbog eventualnih buducih povreda.

Plus sto cesto neki igraci bukvalno preskoce zavrsnicu sezone pa valja nalaziti ko ce igrati te meceve.

Htio bih da onom narkomanu sa Bahama porucim sve najgore!
Ayton popio suspenziju od 25 utakmica posle antidoping testa zbog diuretika...
Ja sam u preseason naslućivao a sada mi je jasno da je ova Indijana poprilično mučena i da je tu trenutno Brogdon za dva koplja iznad.

Što se tiče kalkulacija setih se da je Milanezija rekao da na svakoj poziciji imam po 82, e sad, gde ja mogu da vidim koliko mi je na kojoj poziciji ostalo? Ja za sad me stavljam na klupu nikoga ko igra to veče, cenim da to baš i nije dobra taktika. Da li bi trebalo da ostavljam, npr ako mislim da Hejvord tu noć neće imati dobar učinak?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]