Korisnikov avatar
By The Answer
Njega ko ima nek se javi da ga izbacimo iz lige zbog varanja slobodno.
Korisnikov avatar
By Lucky
The Answer napisao:Njega ko ima nek se javi da ga izbacimo iz lige zbog varanja slobodno.
SlikaSlikaSlika
Zato imam i jbn Kuzmića
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Mutinjo napisao:Zato ko ima Koprivicu sad trlja ruke

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk
Нисам имао пара за њега..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Марковић 0,Покушевски 0,Џенкинс 3.. Настављам у хендикепу после једног кола са пуним ростером

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By surda
Pa protiv Mornara igra. Usralo me i da Jones pauzira.
Kada ubaciti Koprivicu nego sad? :D
Moram se nekako vratiti s dna.

Ako vam je za utjehu imam, kao i svi, Markovica.
Plus mi kapiten Z. Nikolic od proslog kola.
Korisnikov avatar
By The Answer
Da je trebao tim od 10 visokih da se sastavi teško da bi mi Koprivica pao na pamet naročito sa dugogodišnjom praksom Obradovića da stalno jede govna sa odmaranjima igrača, nekonstantnom minutažom i sličnim stvarima. Kao i kod Zvezde uvek kocka, igrač može da bude odličan a može da ne bude u 12. Još ovaj prošlo kolo igrao 4 minuta, kašljuca već nekoliko kola...
Korisnikov avatar
By Loki
197 na kraju, nisam stigao da napravim izmene. Ostali Jones, Jenkins i Bundovic koji je imao odlican ucinak.
Korisnikov avatar
By Pakero
amiga500 napisao: Sub Nov 16, 2024 12:53 am Pakero ili ti Kamenari (ako je neko igrao fantasy na MVP.rs) interesuje me freebet za prošlo kolo, da li si dobio 30 ili 10 EUR? Po pravilima, samo s jednom ekipom možeš osvojiti nagradu, bi trebao dobiti 30 EUR.
Amiga dobio sam 30€. Prvo su mi bili uplatili 10 pa kad sam im pokazao pravila onda su mi uplatili jos 20. Izvinjavam se na kasnom odgovoru. Nisam bio u prilici da pisem a i zakasnio sam da promijenim ekipu za ovo kolo. Rezultat od 150 je posledica toga. Ali bar sam pobijedio :D

Za ovo drugo te ne razumijem. Kamenari jesu u HN u mom gradu ali ja nisam taj koga si napisao :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dragi moji, drage moje, evo i rezultata proteklog 9. kola naše skromne fantazi ABA H2H lige:
Kati Magiko 208:187 Gaja
Gladijajatori 176:170 Palermo Beasts
KK Skugric 223:205 black army
Boca Juniors 183:138 КК Шангај 73
Gira senior 183:205 KK Radnik sa Liona
Dzevdzinac DIVA 142:133 KK Livade
Café René 139:197 heads up
Spade dom na mrzana 150:95 Utopisti

U derbiju kola, Gaja me skinuo sa vrha tabele za čitavih 6 indexa i sad su se on i Pakero osamili na vrhu tabele sa 7-2, skedi 5 ekipa sa 6-3 tu smo Skeva, Amiga, Lucky, Loki, Gaja i ja. Od ostalih sa pozitivnim skorom su Answer i Gira. Na dnu i dalje Žex i Milanezija sa 1-8.

Ja sam ladno za kapitena stavio Bogoljuba, prvi put u sezoni, kontam dečko s pola snage uzima po 20 indexa, al eto ovog puta izvukao sam premiju... Ko me terao da menjam Shortera.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kako Gaja na vrhu ljubi te brat, a šta ja ovde predstavljam
Nastavlja se psihološki rat protiv mene sa ciljem da me izbace iz koloseka, ali polako gospodo, na pogrešnog ste krenuli, što kaže Maminjo, dođite jedan po jedan

Pobeđujem i kad ne blistam, to je odlika velikih ekipa

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

• 1
  • 1323
  • 1324
  • 1325
  • 1326
  • 1327
  • 1343
Svaštara

Ima li ovde ljubitelja Dejvida Linča? Danas je pre[…]

NBA