By RodmanSkakavac91
Radnicki Kg napisao: Pet Nov 15, 2024 12:49 pm Zbog toga sam ja prestao igrati pre dve godine i napravio novi sajt :) Ove sam igrao rekreativno, ali nakon ociglednog varanja u prvih par kola, obrisao profil :)
jel moguce da su toliko nesposobni da srede igru? tehnicki i vizuelno. nekad pred x godina je to bila jedna mnogo visa razina. covek bi ocekivao s godinama da jos napreduje, a ono sve gore i niko ne reaguje. cak ni nagrada nikakvih nema. tuga i jad. i sramota. :|
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja igram ovo, kao i mnogi ovde, jedno 13-14 sezona i skoro uvek su bile neke indijanštine, bilo je i čitavih sezona da se neregularne, neograničenih budžeta, izmena, kupovine novih igrača po ceni od 5-6 kad ih ubace pa tek onda stave realnu cenu koja je mnogo viša. Odavno se šuška da mnogi iz vrha nameštaju, koriste bagove, imaju fore za neograničene budžete ili izmene ali sam odavno prestao da se nerviram, ima ljudi sa po xy profila i 100 timova mae bre... igram sa ovih 15 budala ovde, zajebavamo se i tovarimo međusobno. Drugačije ne ide. Nisam pogledao generalni plasman jedno 7 godina, ne zanima me.

Što bi rekao jedan lik sede kose i neobičnog prezimena- (od igrice) stoka je uradila šta je uradila, mi za nas.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Pet Nov 15, 2024 1:20 pm Ja igram ovo, kao i mnogi ovde, jedno 13-14 sezona i skoro uvek su bile neke indijanštine, bilo je i čitavih sezona da se neregularne, neograničenih budžeta, izmena, kupovine novih igrača po ceni od 5-6 kad ih ubace pa tek onda stave realnu cenu koja je mnogo viša. Odavno se šuška da mnogi iz vrha nameštaju, koriste bagove, imaju fore za neograničene budžete ili izmene ali sam odavno prestao da se nerviram, ima ljudi sa po xy profila i 100 timova mae bre... igram sa ovih 15 budala ovde, zajebavamo se i tovarimo međusobno. Drugačije ne ide. Nisam pogledao generalni plasman jedno 7 godina, ne zanima me.

Što bi rekao jedan lik sede kose i neobičnog prezimena- (od igrice) stoka je uradila šta je uradila, mi za nas.
Kad smo kod tovarenja, tavariš moj, nisam video da si mi čestitao na pobedi u prošlom kolu... :think: :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Priprema tužbe za nameštanje je u toku, sačekajmo da institucije odrade svoj posao.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Pet Nov 15, 2024 2:32 pm Priprema tužbe za nameštanje je u toku, sačekajmo da institucije odrade svoj posao.
Zeleni sto priznajem, jedino ako su na njemu karte i žetoni...
Korisnikov avatar
By amiga500
Pakero ili ti Kamenari (ako je neko igrao fantasy na MVP.rs) interesuje me freebet za prošlo kolo, da li si dobio 30 ili 10 EUR? Po pravilima, samo s jednom ekipom možeš osvojiti nagradu, bi trebao dobiti 30 EUR.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
153 + 3 igrača

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Ја убацио Покушевског,он 0 минута.. Баш као да бирам ко неће да игра..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Zato ko ima Koprivicu sad trlja ruke

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

• 1
  • 1322
  • 1323
  • 1324
  • 1325
  • 1326
  • 1343