By surda
U domacem prvensrvu igrao protiv Cedevite, ali bio je bas los.

Imaju i dns mec pa cemo vidjeti.
Korisnikov avatar
By The Answer
Kako me je unakazio Tanasko ovo je stati pa gledati, umesto da sam već prošao Mutinja i da se spremam za Obilića ja se rvem sa Salvatoreom koji ima fazon 200+ u proseku, plus bi mi on u ovakvoj formi već sklonio Amigu i/ili Šurdu a onda verovatno i ovog drugog i igrao bih finale sa njim. Ovako igram 1/4 i ako i uspem da između ove 24 kombinacije izaberem pravu i ako me usere da ga prođem prvo moram na Šurdu a onda na Amigu... jebem ti sreću i Tanaska!
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Sre Feb 01, 2023 2:34 pm Kako me je unakazio Tanasko ovo je stati pa gledati, umesto da sam već prošao Mutinja i da se spremam za Obilića ja se rvem sa Salvatoreom koji ima fazon 200+ u proseku, plus bi mi on u ovakvoj formi već sklonio Amigu i/ili Šurdu a onda verovatno i ovog drugog i igrao bih finale sa njim. Ovako igram 1/4 i ako i uspem da između ove 24 kombinacije izaberem pravu i ako me usere da ga prođem prvo moram na Šurdu a onda na Amigu... jebem ti sreću i Tanaska!
"Ми као клуб нећемо наседати на овакве провокације, наш циљ се већ добро зна и знао се и пре почетка такмичења, а он ни данас није промењен, а то је пласман у 1/2 финале. Све преко тога за нас као млад клуб је велики плус, зато желим да покушам да скинем терет својим играчима са леђа овом изјавом. Наравно да други у нашем добром раду налазе изговоре за своје лоше вођење, те нас наменски исказују фаворита у мајсторици, али ми ћемо гледати у своје двориште и урадити што је до нас. И ми имамо одлив играча и проблем са селекцијом, али се не жалимо јавно на свим националним фреквенцијама, као неки овде. Што се тиче утакмице за викенд, ми се више нећемо изјашњавати до исте. "
Салватор Ђулијано, директор, менаџер, генерални менаџер КК Палермо Беастс
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Danas svi igraju košarku, lopta je okrugla.
A takođe, utakmica traje 40 minuta.

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kako bi "obilićevski" bilo da zadrži Frejzera i svejedno pobedi u sledećem meču

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

By surda
Bozic igrao i vcrs.
Doduse, oba meca sa klupe. Ne znam kad se to zadnji put desilo.
Korisnikov avatar
By The Answer
Jeste, 1 utakmica i 2000. A ovi mučenici dobili 5000 na sav onaj haos u kom ne mogu da skupe 50 000 za plate celom rosteru.
  • 1
  • 1195
  • 1196
  • 1197
  • 1198
  • 1199
  • 1352
КК Partizan 24/25

Ponosniji na ovu pobedu nego na titulu u ABA. :[…]

Svaštara

Antoine pozdrav :obscene-drinkingcheers: