Zar stvarno očekuješ da ne kupim igrača koji je pokidao protiv verovatno najjače ekipe u ligi a onda ide na megdan ubedljivo najslabijoj samo zato što ga ti imaš?
Nije neutralisano 25 nego 5 jer je onaj kojeg sam ja zamenio, "jer je išao na jakog protivnika", imao 20. Da nije išao na jakog protivnika i drugi plej bi nam bio isti ovo kolo. Sad treba da odustanem od mvp kola koji je em u sjajnoj formi em je u prvom delu sezone protiv narednog protivnika pokidao i da uzmem fazon Savu Lešića ili Žganeca jer ga ti imaš?

Ova igra se ne igra tako. Sastavljaš najbolji mogući tim za koji smatraš da će ti doneti najviše indeksa.
Ne kapiram kako misliš da je to "tvoja prednost", ovo je aba fantazi gde svi mogu da imaju nekog igrača kao što i imaju Božića i još nekoliko, nije nba, ja sam tog istog igrača (kao i mnoge druge, pa i dvojac iz Mege pa i Brankovića i Đurišića) imao ranije ili kasnije u toku sezone pa sam ga prodao jer sam očekivao da će ga Partizan uštopovati. Od tvojih igrača ja jedino Aranitovića i onog drugog iz Derbija nikad nisam imao.
KKP tandem prvo usrao mene a onda usrao tebe, s tim što je mnogo normalnije da njih dvojica imaju 30-40-50 indeksa kao u drugom duelu nego minus kao u prvom.