By Šipurske livade
Milanezija kaze ima Pecarskog da saceka koji je doneo 11 poena i da ima 115 poena i dodje do 136 :D. Zeznuo se u sabiranju.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Neverovatno jako kolo je imao ovaj nemač pojma s kojim sam se ukrstio, fazon 25. je globalno u fantaziju ovo kolo... No, da ga nije prosrao onako sa KKP tandemom, i da mene nisu moja braća Fića i Sani prodali, možda bi se i drugačije završilo... Zanimljivu taktiku je primenio moj protivnik, a to je da je kupio u ovom kolu jednog igrača kojeg sam ja imao i time smanjio moju prednost, ja to nikad ne radim tako, al dobro svako ima svoj način. Svakako mi je tako neutralisao 25 indeksa razlike.

Sledeće kolo majstorica za plasman dalje :D Moram nešto da zbrčkam, a s obzirom da se prodaje Božić, može da se skrabudži nešto
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja kad sam pričao da Answera treba diskvalifikovati, bilo Mutinjo lud, Mutinjo ovakav I onakav.
Tražili ste, gledajte

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By The Answer
Zar stvarno očekuješ da ne kupim igrača koji je pokidao protiv verovatno najjače ekipe u ligi a onda ide na megdan ubedljivo najslabijoj samo zato što ga ti imaš?

Nije neutralisano 25 nego 5 jer je onaj kojeg sam ja zamenio, "jer je išao na jakog protivnika", imao 20. Da nije išao na jakog protivnika i drugi plej bi nam bio isti ovo kolo. Sad treba da odustanem od mvp kola koji je em u sjajnoj formi em je u prvom delu sezone protiv narednog protivnika pokidao i da uzmem fazon Savu Lešića ili Žganeca jer ga ti imaš? :snooty: Ova igra se ne igra tako. Sastavljaš najbolji mogući tim za koji smatraš da će ti doneti najviše indeksa.

Ne kapiram kako misliš da je to "tvoja prednost", ovo je aba fantazi gde svi mogu da imaju nekog igrača kao što i imaju Božića i još nekoliko, nije nba, ja sam tog istog igrača (kao i mnoge druge, pa i dvojac iz Mege pa i Brankovića i Đurišića) imao ranije ili kasnije u toku sezone pa sam ga prodao jer sam očekivao da će ga Partizan uštopovati. Od tvojih igrača ja jedino Aranitovića i onog drugog iz Derbija nikad nisam imao.

KKP tandem prvo usrao mene a onda usrao tebe, s tim što je mnogo normalnije da njih dvojica imaju 30-40-50 indeksa kao u drugom duelu nego minus kao u prvom.
Korisnikov avatar
By The Answer
Mutinjo napisao: Pon Jan 30, 2023 12:28 pm Ja kad sam pričao da Answera treba diskvalifikovati, bilo Mutinjo lud, Mutinjo ovakav I onakav.
Tražili ste, gledajte Slika

Sent from my M2103K19G using Tapatalk
IDI SPREMAJ SE ZA KUP
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne, ne ja sam mislio da ne bih uzeo njega, već bih uzeo nekog drugog i pokušao sa njim da imam više nego što ima ovaj. To je bila misao, naravno da možeš da imaš igrača kojeg imam i ja, ali kažem ti mislim da taktika uzeti istog igrača i smanjiti time razliku nije po mom ukusu prosto.

Kako bilo, idemo u tu majstoricu, pa kom opanci kom obojci
Korisnikov avatar
By The Answer
Ne znam ko je bio bolji izbor od igrača koji je pokidao protiv najjačih a ide na najslabije. Msm, sad znam, Branković i Rudan, i niko više, ali to tad nisam znao.

Tu uvek ima onaj rizik da jače ekipe brzo naprave razliku pa da im najbolji igrači presede dobar deo utakmice ali to je ta kocka, a i Derbi ne spada u jače ekipe. Sad je na primer ta dilema za Omića i Jogija, ako budu igrali standardnu minutažu sledeće kolo mogu da imaju po 30 lagano, a ako bude plus 20 za Olimpiju na pola 2/4 onda mogu i da presede.
  • 1
  • 1193
  • 1194
  • 1195
  • 1196
  • 1197
  • 1348
Fudbal

Veljković danas doživeo lakši potres mozga,[…]

Svaštara

Ko su ovi "strani elementi" koji su izaz[…]

Reprezentacija Srbije