Korisnikov avatar
By Lika
Još su registracije dobro i krenule koliko je komesar lige limitiran :D
By DIFovac
milanezija napisao:Ja sam greskom ubacio 2 tima, sad ne znam da ih izbacim :D
Nisi greskom, ovi de*ili ABA lige nisu napravili da mozes birati jedan tim koji ces ubaciti nego sve automatski ubacuje... :doh:
By surda
KONACNO :D
Huh, pored vas stpipsa ispade da se ja razbacujem :lol:
Meni nije nista viska ostalo XD

Ko je ubacio vise od jednog tima moze izbaciti igrace pa se nece nista bodovati, ili prosto igrajte s vise timova. Sladje onda pobijediti vas :P
Korisnikov avatar
By Gale
Možda će Gaja, kao tvorac lige, moći da izbacuje iz diskoteke po potrebi. Tako ćemo valjda da rešimo pitanje viška timova.

Dok ne vidimo da li Gaja to može, molim vas, zastanite sa kreiranjem više od jednog tima. Hvala.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja kad sam probao da izbacim igrace nije hteo da mi sacuva tim pa sam morao novi nalog da pravim. Nevezano za to- jbt pa ovde niko ne cita prethodne postove :D Samo cekam kad ce neko opet da pita za ime lige I za sifru :D
Korisnikov avatar
By Gale
Sad sam pročitao :D Može samo da obriše čitav profil ( sa sve timovima), pa da se igrač registruje ponovo i onda osnuje nov tim. Tako sam skapirao vašu prepisku.

Prema tome,ljudi, nemojte kreirati više timova, molim vas, dok se ne dogovorimo dal' je to OK ili ne.

EDIT: Pogrešno sam skapirao, ali svejedno,svodi se na to daGaja ne može da izbacuje pojedinačne timove, već samo đuturativno.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1322
Fudbal

novi selektor :mrgreen: https://sportal.blic.rs[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

ovo su one unaprijed upisane pobjede gdje ekipa po[…]

КК Partizan 24/25