By Šipurske livade
Mutinjo napisao: Sre Feb 01, 2023 6:55 pm Kako bi "obilićevski" bilo da zadrži Frejzera i svejedno pobedi u sledećem meču

Sent from my M2103K19G using Tapatalk
Ja sam Frejzera prodao i kupio Mavru kad je imao laganu utakmicu i njemu padne cena, Frejzeru skoci sa 7,8 dinara i nisam posle mogao da ga vratim. Tako da imam druga plejmejkera i hvala Bogu za sada nemam neke probleme. :D
Korisnikov avatar
By skeske
The Answer napisao: Sre Feb 01, 2023 11:42 pm Jeste, 1 utakmica i 2000. A ovi mučenici dobili 5000 na sav onaj haos u kom ne mogu da skupe 50 000 za plate celom rosteru.
Auu kako me ovo izjeba. Taman sam sklopio dobar tim, i sada moram Gagaru izbaciti jos a malo izmjena.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja sam tumbao 2,3 puta tim, i oba puta se vratio na prvobitnu ideju, siguran sam da ćemo ovo kolo Answer i ja imati veći broj istih igrača. Ja sam spreman!

Vojnici, junaci, napred u slavu !
Korisnikov avatar
By skeske
Sto je najgore, prvi put u takmicenju imam i viska para, ali nemam dovoljno izmjena :(
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja sam isto tumbao 2-3 puta... ali od jutros :lol: Ovih dana jedno 20-30 :doh:

Pojma nemam koga šta, na pleju i niskim biram između bar po trojice, na visokim je žurka :!:

Svako normalan bi posle rezultata preko 200 verovatno ostavio taj tim i ništa ne bi dirao ali ja nisam normalan. Ideja da ulete Jogi, Omić i Gagić je propala onog trena kad je Morava info ili kako se već zove taj portal pre ABA sajta objavio vest o suspenziji.

Smailagić i Avramović oko kojih se lomila ova naša serija su mi dodatni znak pitanja jer tek večeras igraju EL. Mogu da razvale ako dobiju minutažu kao što i jesu u 2 od prethodna 3 kola a mogu i da se povrede večeras...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Pet Feb 03, 2023 10:32 am Ja sam isto tumbao 2-3 puta... ali od jutros :lol: Ovih dana jedno 20-30 :doh:

Pojma nemam koga šta, na pleju i niskim biram između bar po trojice, na visokim je žurka :!:

Svako normalan bi posle rezultata preko 200 verovatno ostavio taj tim i ništa ne bi dirao ali ja nisam normalan. Ideja da ulete Jogi, Omić i Gagić je propala onog trena kad je Morava info ili kako se već zove taj portal pre ABA sajta objavio vest o suspenziji.

Smailagić i Avramović oko kojih se lomila ova naša serija su mi dodatni znak pitanja jer tek večeras igraju EL. Mogu da razvale ako dobiju minutažu kao što i jesu u 2 od prethodna 3 kola a mogu i da se povrede večeras...
Пази, ја имам можда и најјачу могућу центарску линију, по буџету, баш сам размишљао да ли да уложим у неког од бекова или у центра и схватио да на центру имам све што је константно и ваља. Око ових крилних играча једина велика дилема је да ли Лука да игра или не... А онда ако неће да игра кога уместо њега... Не волим да гомилам исте играче као противник, јер ми се тиме убија чар, али буквално сви играчи које си навео неки дан су и мени кроз главу прошли. Добра ствар, је што ни ти не можеш да имаш више од 3 измене. :mrgreen:

Кад ћеш да шаљемо тимове?
Korisnikov avatar
By The Answer
Salvatore Guliano napisao: Pet Feb 03, 2023 1:02 pm
The Answer napisao: Pet Feb 03, 2023 10:32 am Ja sam isto tumbao 2-3 puta... ali od jutros :lol: Ovih dana jedno 20-30 :doh:

Пази, ја имам можда и најјачу могућу центарску линију, по буџету, баш сам размишљао да ли да уложим у неког од бекова или у центра и схватио да на центру имам све што је константно и ваља. Око ових крилних играча једина велика дилема је да ли Лука да игра или не... А онда ако неће да игра кога уместо њега... Не волим да гомилам исте играче као противник, јер ми се тиме убија чар, али буквално сви играчи које си навео неки дан су и мени кроз главу прошли. Добра ствар, је што ни ти не можеш да имаш више од 3 измене. :mrgreen:

Кад ћеш да шаљемо тимове?
Kad god hoćeš. Da je sreće da su već zaključani da ne bijem više glavu oko drugog pleja.
  • 1
  • 1196
  • 1197
  • 1198
  • 1199
  • 1200
  • 1352
Tenis

Штета за Нолета..Не одговара му Синер никако..Плус[…]

Reprezentacija Srbije

Mislim da se ABA najvise isplati nasim klubovima k[…]

Svaštara