Korisnikov avatar
By The Answer
Gaja napisao:
The Answer napisao:Ja sam Quinlan, i vec sam napravio dva tima, medjutim, samo mi je u ligu ubacilo oba, nista me nije pitalo, ako admin moze da izbaci tim neka iznaci tim Kati Magiko, nije do mene.

Ja sam nov u ovoj vasoj ligi, budite dobri prema meni... :twisted: :twisted: :twisted:
Izgleda da moram da te uklonim celog :D pa udji ponovo

Ali vrv ce mi opet ubaciti sam oba tima, sad cu da probam

edit A u tri lepe... slusaj ovako, ovaj tim Kati Magiko cu da ostavim sa manje igraca od 10, tako da ce od starta imati 0 i tako ce biti do kraja. Ne vidim drugu opciju. Barem imamo sigurno poslednje mesto. Jebiga, nisam ja kriv sto je ovako retardirano napravljeno. Niti moze tim da se izbrise, niti ti mozes da izbacis pojedinacni tim...

A hteo sam da pravim timova dokle od moze da vidim koji im je max, zamisli da sam to uradio vec :D

edit edit U stvari, napravicu novi profil i sa tog novog cu da ubacim tim, ako mi uopste bude dopustio da napravim jos jedan profil. Brisi opet ova dva.
Poslednja izmena od The Answer u Pon Sep 29, 2014 1:29 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Toooo! Pa ja sam nacuo ali nisam bas verovao... Super!

Obavestavajte ljude jer je ostalo jos malo vremena-da nas bude barem 20.
Korisnikov avatar
By The Answer
Upao kao The Answer ;) Sad ako me provale da imam 2 naloga ima da dobijem sut u dupe samo tako.
Korisnikov avatar
By Lika
Gagulatori ulaze na mala vrata ;)

Kapiten: Đorđe Gagić
Mlada zvijezda u usponu: Boris Dallo

Ostatak je tajna, ali ostalo mi je još 86 za trošenje :D
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Branim titulu!
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Gale, samo da znas da je Miljen vec zaduzio kapitensku traku. Molim lepo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1345
ABA fantasy

Ja ušao pre neki dan u fantazi, jer nisam o[…]

КК Partizan 24/25

Pa vidi, salžem se ja u potpunosti sa tobom da nij[…]

KK Crvena Zvezda 24/25