By nekideki
Žigu Dimeca možeš kupiti za 18 kredita, a možeš i za 37 kredita, pa ti vidi....
Korisnikov avatar
By Lucky
Ljudi, godinama se igramo ovdje najozbiljnije što možemo. Ja lično sam nastojao uvijek da nađem vremena da se posvetim sastavljanju ekipe ali mi je prosto nevjerovatno koliko ovaj ABA fantasy izgleda jadno i amaterski iz godine u godinu. Nekad je bio treća dimenzija u odnosu na EL iako su vedrile i oblačile vedete poput Gečevskog, Sobina, Ćapina, a sada... Pa i EL je prepoznala koliki je potencijal u ovoj igrici da ubacuju i redovnu grafiku tokom prenosa.
Elem, ja ću po navici nastaviti igrati, prije svega zbog ovih naših liga, ali sam prilično izgubio niti igrice dijelom zbog obaveza a dijelom zbog njihovog amaterizma.
Kad se samo sjetim da smo nekada imali i ozbiljan injury report a danas, kada je liga nikad jača, ne znamo ni kako će se računati indeksi.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By The Answer
Ne igra ni Kabengele a nije igrao ni Moneke ajde lepo mrš u tri lepe pičke materine, ja sam završio sa ovim sranjem.
Korisnikov avatar
By Pakero
Ladno su mi upisali 10 poena manje nego što sam imao :D Nije da sam imao Bog zna koliko (123) ali opet dovoljno ako protivniku nisu isto pogrešno upisali da pobijedim za 1 poen :D . Kakvi kreteni. Dižem i ja ruke od ovoga, sve dok ne naprave drastične promjene.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
I to baš sad kad mi je primećena trenera dala rezultat, uspela šok terapija itd.
Jeben te živote

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Smena trenera je dala rezultat, ušli smo u seriju pobeda.
Šteta što se fantazi poprilično raspao

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

• 1
  • 1360
  • 1361
  • 1362
  • 1363
  • 1364
  • 1366

Jedina neizvesnost je bila da li ce mvp biti Kus[…]

NCAA & High School

Мислим да би требало да се сви мало озбиљнији &quo[…]