"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Coa82 napisao: ↑Pet Sep 30, 2022 7:49 pm Dobar meč. Ko ima Božića, Drežnjaka i Jordana dobro je prošao. Svi doneli maksimalni rast. Koliko vas ima svu trojicu ?Bozic u svih 10,lagani MVP lige![]()
Coa82 napisao: ↑Pet Sep 30, 2022 8:22 pm Drežnjak me baš razočarao večeras. Ovo je bila utakmica gde je morao da ide na 15+ indeksa. Sledeće kolo mu treba 8 indeksa za maksimalni rast cene a ide u goste Mornaru, ekipi koja forsira kaubojštinu od igre. Možda se u takvoj utakmici i snađeDrugog Dreznjaka imam,ridjog krsa ne bih nikadBožić, standardno dobar. Indeks mašina. Posle 5-og kola će koštati preko 100
![]()
Coa82 napisao: ↑Pet Sep 30, 2022 8:22 pm Drežnjak me baš razočarao večeras. Ovo je bila utakmica gde je morao da ide na 15+ indeksa. Sledeće kolo mu treba 8 indeksa za maksimalni rast cene a ide u goste Mornaru, ekipi koja forsira kaubojštinu od igre. Možda se u takvoj utakmici i snađeOsvjezenje si za temu, za razliku od nas standardnih kojima se postovi svode na kukanjeBožić, standardno dobar. Indeks mašina. Posle 5-og kola će koštati preko 100
![]()