By surda
Korto Malteze napisao: Ned Mar 09, 2025 8:21 pm Nabise me Kenan i turcin na kurc...kolac.

Cestitke KK Skugric, i srecno u nastavku.

To je to od mene ove nikad sramnije sezone. Srecno svima, i ako moze neka neko bude ukupni pobednik kola - od srca vam zelim!

Pozdrav svim forumasima i puno srece u zivotu!

ps. Pumpaj!
Hvala!

No, jesi li siguran u poraz?
Ja sam na 195.
Kapiten ostao na Prepelicu, a imam i Kamenjasa :D
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Brate imam Kenana i ovog Ahmet Düverioğlua kojeg sam prvi put ubacio u ekipu- njih dva brata minus 15 . Gadjam ti ja iznenadjenje i izvrsim samobistvo iz zasede. Iskreno ove sezone nista bolje nisam ni zasluzio.

Nadam se da cemo iduce sezone svi biti zivi i zdravi pa da produzimo tradiciju ovog foruma. A valjda neko ima i neki podmladak? Secam se da je Gira igrao zajedno sa sinom, bilo bi lepo da se deca ukljuce i objasne nama matorim prdonjama da nas je vreme pregazilo i pokazu nam kako se osvajaju globalne nagrade - bilo bi mi puno srce...
Korisnikov avatar
By Loki
Da cestitam protivnicima u oba takmicenja.

Nisam izvrsio izmene imam dve nule i Kamenjas kapiten.

ukupno 170
By Gira PFC
Čestitke Mutinju na pobedi u Kupu, čime sam izbačen (zasluženo) i iz ovog takmičenja. :clap:

Takođe, Lokiju čestitke na duploj pobedi u H2H, dobio je i mene (u ovom nastavku lige), ali mnogo važnije, dobio je i Lakija u prvom finalnom meču.
Loki, Laki, želim vam puno sreće u nastavku i da uživate u ovom finalnom dvoboju! :)

Korto,
jeste moj Junior igrao sezonu-dve ovaj naš ABA fantazi (mislim da je bio i u finalu istog), ali posle ga devojke obuzele i ode u drugom pravcu. :lol: :lol: :lol:
Igra doduše Evroliga fantasy sa drugarima sa faksa i dosta je dobar ove sezone (za razliku od mene).
Korisnikov avatar
By amiga500
Rezultati 1/8 finala KUP-a:

(1) Boca Juniors vs Kati Magiko 168:212
(2) Cafe Rene vs KK Livade 186: 140
(3) Utopisti vs KK Skugric 111:195
(4) Gaja vs black army 130:196

(5) Gladijatori vs Gira Senior 203:155
(6) Dzevdzinac DIVA vs KK Sangaj 73 178:100
(7) KK Radnik sa Liona vs heads up 163:186
(8) Spade dom na mrzana vs Palermo Beasts 190:195

Parovi 1/4 finala KUP-a:
(9) Kati Magiko vs Cafe Rene
(10) KK Skugric vs black army
(11) Gladijatori vs Dzevdzinac DIVA
(12) heads up vs Palermo Beasts

Kostur 1/2 finala KUP-a:
(9) vs (10)
(11) vs (12)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Op op, živ je Salvatore... na neku foru ekipa koju sam pre mesec dana u fantaziju napravio je pobedila, tako da evo danas uradih i 3 trasnsfera sa ciljem da uhvatim neki bod više u 1/4 finalu kupa.

Pozdrav svima !
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
92 + 3 igrača večeras

Što ste zatihnuli? Šta čim se završio regularni deo sezone palo sve u vodu? Da nema neki drugi sistem kojim bismo mogli da igramo da bude duže jača atmosfera, tipa da se igra u dve divizije istok i zapad, pa onda ukrštanje neko :mrgreen:
  • 1
  • 1346
  • 1347
  • 1348
  • 1349
  • 1350
  • 1352
NBA

Jokic - Bogdan 1:0, Bogdan mala minutaza i losa ig[…]

КК Partizan 24/25

Steta je da Nakic uzima minute Bosnjakovicu, kad n[…]

KK Crvena Zvezda 24/25