Korisnikov avatar
By Mutinjo
Sjajni Rupnik, čija je "cijena prava sitnica" - 5 kredita doneo 15 indeksa
Pomislio bi čovek da sam Vizionar, ali ne lezi vraže - ja sam jedan od onih veselnika koji je između Luke i Tejica izabrao Tejica jer je, jelte, jeftiniji....

Tako da sam propustio priliku da se pozicioniram kao ozbiljan igrač, već sam i dalje nemač pojma, skoro pa k'o Gale :lol:
By Srđan O.
Zex88 napisao:
Srđan O. napisao:Ja sam za veceras imao [glow=red]Marjanovica i Mitrovica[/glow], ko bog pocelo :D
da dodam i brata Teju.. :D
Ja sam imao tu nedoumicu, ali ajde rekoh, nije bitno sto je skuplji, svejedno mi je 13 kredita i sa Mitrovicem ostalo :D Samo cekam ko ce danas da me osakati zato, uvek je meni neko prve nedelje morao da dodje glave... Prosle godine Kalinic i Planinic recimo :D
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Antoine napisao:Častio sam vas prvo kolo, glupi sajt mi nije registrovao izmene Heatha i Murića, tako da imate fore :D
Vjerovatno i ja bez Tomasa danas, sa 11 veličanstvenih.
Naravno imam Mitra.
Kapiten mi Oven Klasen, nešto mi govori da će me u minus utjerati danas :lol:
Korisnikov avatar
By Dimitris Diamantidis
Evo za kapitena i +/- :
The captain of the team will, besides the above mentioned score, receive additional score based on the +/-statistics in the round when he is chosen to be captain.
Ne spominje se nikakav prosecan +/- ekipe. Karaburcu upala kasika u med sa Mitrovicem.
Korisnikov avatar
By The Answer
Krenuo sam sa Bobijem, Lukom i Hrovatom (majke mu ga se nakalemegdanisem).

Iskoristio bih ovu svecanu priliku da izrazim zelju za seksualnim opstenjem sa zenskom rodbinom (od 18 do 38) onog koji je smislio ovo nakaradno pravilo sa kapitenom!
Korisnikov avatar
By Gale
Pa da, uginite od zavisti. Kao mutinjo tamo što ugiba . :D Imam Mitrovića, ali i čoveka toliko rasnog da jedno prezime nije dovoljno - Jagodić- Kuridža! :clap: Šteta što nisam imao herca da uzmem Bobija, to bi baš zaokružilo sliku.

Međutim, međ' krilima me izgleda čeka razočaranje, Kalinić je već podbacio ( mada je i to bolje nego što je moglo, jer sam ga u poslednjem trenutku ubacio umesto Jenkinsa, koji je takođe podbacio- ali je skuplji).

Večeras, sa posebnom pažnjom čekam Planinića i kapitena Miljenovićaaaaaa. Znate već!
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Gale, dosta istih igrača imamo izgleda. Za Miljena (takođe kapiten) i Mitrovića se i ne čudim ali Jagodić Kuridža je otkrovljenje obojici. Pored njih dvojice juče mi je igrao Tejić i Blessingame. Nešto kontam da će nas Miljen žešće ispaliti. :D
Korisnikov avatar
By Gale
Zikose, mi se razlikujemo od ovih ostalih dunstera ovde po tome što verujemo u svoje igrače. Verovali smo u Kuridžu - koliko god to bila rečenica koju ne treba ponavljati van foruma - i on nam je vratio odličnim indeksom! Tako isto i za Miljenovića ( i Planinića, dabome).
KAžem, šteta što mi je vere ponestalo za Bobija.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kuridza je bio jedini centar Cibone pored onog klinca 97. godiste koji je mogao da se kupi. I ja sam ga uveo u par ekipa, ali ne i u ovu sto je u ovoj ligi.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja sam ocekivao dobar plasman Kuridze (mada ne bas ovako dobar), ali jednostavno je bio preskup :D Inace ovo iz mene govori visegodisnje iskustvo vodjenja petoligasa u FM-u :lol:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 1366

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]