Korisnikov avatar
By Kure
Е, јел' се капитену увећава индекс за његову +/- корисност, или за просечну +/- корисност свих играча које си изабрао у тим у том колу?

Јбг, ако је ово прво онда пева онај ко је узео Луку и ставио га за капитена око 55 индекса (22+(10% од 22)+30 на +/-)...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kure napisao:Е, јел' се капитену увећава индекс за његову +/- корисност, или за просечну +/- корисност свих играча које си изабрао у тим у том колу?

Јбг, ако је ово прво онда пева онај ко је узео Луку и ставио га за капитена око 55 индекса (22+(10% од 22)+30 на +/-)...

Taj sam :D
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:
Kure napisao:Е, јел' се капитену увећава индекс за његову +/- корисност, или за просечну +/- корисност свих играча које си изабрао у тим у том колу?

Taj sam :D
Ипак мислим да ће се гледати +/- корисност свих играча које си изабрао у тим у овом колу... Мада и ових +30 је већ кадар невера... Мој капитен је оправдао поверење, а набио би индекс 70 да га онај немач појма није исекао са само 17 минута на терену...

ЕДИТ: Зашто Лалића није било у фантазију у Цибони? Ја сам очи избуљио нисам га нашао...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja jos necu da se zalecem sa racunanjem jer nisam siguran kako ce tacno sabirati bodove. Dobro je sto ulazi i 10% za pobedu. Za sada od 3 igraca, sva trojica ce imati rast cene, ja zadovoljan.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav danak neiskustvu kad sam uzeo Vilijamsa umesto Blemsingena i kad uzeh Planinica umesto Marjanovica. Kalinic ocajan, leti cim zaigra Muric. Mitrovic odlican.
Kako se racunaju bodovi ?
Korisnikov avatar
By Antoine
Častio sam vas prvo kolo, glupi sajt mi nije registrovao izmene Heatha i Murića, tako da imate fore :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Srđan O. napisao:Ja sam za veceras imao [glow=red]Marjanovica i Mitrovica[/glow], ko bog pocelo :D
da dodam i brata Teju.. :D
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 1366

Da, da zanimljivih igrača ima, mada su to sve vete[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]