By Gira PFC
Društvo, ove godine bez mene. Otprilike isti razlozi kao i kod Salvatorea, prosto nemam kad da pratim dešavanja i mečeve u ABA ligi. Sorry
Korisnikov avatar
By Zex88
Порука за ове што славе победу унапред: Ко једном падне и поново устане, у њему спава снага која не познаје пораз..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By amiga500
Za sada 10 ekipa:
KK Radnik sa Liona
Kati magiko
KK Skugric
black army
Dževdžinac
Шангај73
Klosari
Ko sa djecom spava (ABA)
Hoboken Squat Cobblers
Gladijajatori

Kad uđe ekipa Šipurske livade, biće 11 ekipa. Još jedna i da zatvaramo butiku :D
Prijedlog:
12 ekipa, ligaški dio (svak sa svakim), potrebno nam je 11 rundi.
Play off krenuti od 1/4 finala (najboljih 8), dva duela (kući i na strani) i ko u dvomeču ostvari više indexa ide dalje.
Za ovakav play off nam je potrebno 6 rundi.
U zbiru se uklapamo u 17 rundi ABA fantazija.

Što se tiče KUP takmičenja, prijedlog je da krenemo od 10. kola ABA lige, po sledećem sistemu:
Poslije 9. kola ABA lige i trenutne tabele, prve četiri ekipe bi direktno ušle u 1/4 finale KUPa, a ostale ekipe bi se "voljom" žrijeba borile za 1/4 finale.

Da budem krajnje politički korektan, prijedloge daljem na usvajanje :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Znači fali nam još jedan i to je to, nema demokratije nema usvajanja, sistem je određen.

Ako do sutra u podne ne nađemo još tog jednog onda razmišljati kako sa 11, tu ima prostora za neki plejin gde bi prvi i drugi išli direktno u polufinale a 3-6 igrali plejin i bar finale na 2 pobede ali o tome ako ne nađemo 12. ratnika.
Korisnikov avatar
By skeske
Ja sam mislio da su prosjeci ovih sto su vec igrali ABA ligu od prosle godine a ovi novi sto nikad nisu igrali je 0.... Sad vise nista ne znam....
Lako je sastaviti tim, 3-4 zestoko podcjenjena igraca, tako da ima para i je par ovih od 70. Nema smisla neke taktike praviti nego krenuti jako od pocetka, svako kolo je bitno, svaka pobjeda je korak ka plejofu :D
  • 1
  • 1355
  • 1356
  • 1357
  • 1358
  • 1359
  • 1366

Готово је ово[emoji2369] Шта је било са Боломбоје[…]