Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jebem te srećo, na kraju izvisim za PO zbog dva sitna poraza i to sve zbog glupog prklapanja kola. Eno Rebec mi još u timu, a dečko će već mesec dana napuniti kako je u Kini... strašno stvarno, ne znam što ovo rade, što ne stave prosto neku utakmicu u sledeće kolo...

Ima i taj kup Adina Vrapca :whistle:
Korisnikov avatar
By The Answer
Izmena Brajs out Petrović in i ajde, jer ovaj prvi govnar je igrao loše u poslednje vreme a i prevarili su me Edin i onaj debeli da je Kondić otišao pa sve kao mislim Petrović će imati više lopte u rukama, ali izmena Škara out Sulejmani in... jebo im pas mater obojici, treba da izgubim i samo je šteta što se ne igra na jednu utakmicu da takav kretenski izbor donese odmah kraj sezone.

Rezon je bio Škara se razvlači već neko vreme a ovaj igra protiv indijanaca, valjda će da ih napuni... za sad samo 33 indeksa izgubljeno na toj izmeni :doh:
Korisnikov avatar
By Loki
The Answer napisao: Ned Jan 12, 2025 5:29 pm Izmena Brajs out Petrović in i ajde, jer ovaj prvi govnar je igrao loše u poslednje vreme a i prevarili su me Edin i onaj debeli da je Kondić otišao pa sve kao mislim Petrović će imati više lopte u rukama, ali izmena Škara out Sulejmani in... jebo im pas mater obojici, treba da izgubim i samo je šteta što se ne igra na jednu utakmicu da takav kretenski izbor donese odmah kraj sezone.

Rezon je bio Škara se razvlači već neko vreme a ovaj igra protiv indijanaca, valjda će da ih napuni... za sad samo 33 indeksa izgubljeno na toj izmeni :doh:
Izbacio Kondica iz istog razloga, skupo me je kostao prethodna dva kola, ubacio Petrovica. Kamenjas kapiten :doh:
Imam Skota, koji je u minusu.

Bogoljuba verovatno imas i ti.

Cekam samo Bolomboja
Korisnikov avatar
By The Answer
Isto Kamenjaš kapiten. Imam i Bogoljuba naravno.

Nemam Skota ali zato imam Tanaskovića, genijalan potez njegovo ubacivanje.

Na kraju 48 indeksa u minusu na 3 izmene.

Koliko imaš? Ja sam na bednih 154 plus 1.
Korisnikov avatar
By Loki
The Answer napisao: Ned Jan 12, 2025 6:42 pm Isto Kamenjaš kapiten. Imam i Bogoljuba naravno.

Nemam Skota ali zato imam Tanaskovića, genijalan potez njegovo ubacivanje.

Na kraju 48 indeksa u minusu na 3 izmene.

Koliko imaš? Ja sam na bednih 154 plus 1.
144 od toga treba oduzeti minus Skota trenutni -1, Robinson + Bolomboj

U prednosti si, koga cekas?
Korisnikov avatar
By The Answer
Znači 10 razlike a ti imaš Skota i Bolomboja, obojica Robinsona.. teško da neće namaći njih dvojica toliko.
Korisnikov avatar
By Loki
Bice sigurno blizu.

Pitanje koliko ce Bolomboj da igra, a Skot samo da predju u plus.
Korisnikov avatar
By Lucky
163 na kraju.
Mutinjo, kakav si?

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Mutinjo
187. Krenulo je vrhunski, kasnije usledio pad, ali dovoljno za prvu pobedu u seriji.
Ima još da se igra, lopta je okrugla, utakmica traje 40 minuta..

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

• 1
  • 1340
  • 1341
  • 1342
  • 1343
  • 1344
  • 1366

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]