Korisnikov avatar
By amiga500
Prvi ispod crte, u najkraćem opis moje sezone u H2H.
Koliko je izjednačena liga (da pozavidi i Euroliga) najbolje ilustruje činjenica da je razlika između 1. i 10. na tabeli u 2 (slovima: dvije) pobjede.
Što se tiče klasik lige, trenutno 4. mjesto me ne zadovoljava i do kraja takmičenja ciljamo što veće mjesto na postolju, bez lažne skromnosti :D
E da, dotakli smo se i Kup takmičenja, pogledao sam kako je to izgledalo prošle sezone, krenuli smo od 21. runde ABA lige ili ti odmah poslije KUP takmičenja u zemljama regiona. Moj prijedlog, ako se većina slaže, da krenemo od 22. ili 23. runde. Kratko obrazloženje, 21rnd je odmah poslije KUP takmičenja tj pauze od 3 sedmice i nećemo znati u kakvom su stanju ekipe poslije pauze. Ove sezone liga je proširena i biće dovoljno rundi da odradimo KUP takmičenje i da počnemo od recimo 23rnd. Ovo je samo moje mišljenje, naravno šta većina odluči. I da ne zaboravim, komesar prošlogodišnjeg KUP takmičenja je odlično odradio posao, što bi stranci rekli good job, tako da ga ja ne bi' mjenjao ni ove sezone.
Da ne dužim, toliko od mene (šta uradi dokon dan na poslu, a mogli su nam lijepo spojiti praznike :D )
Korisnikov avatar
By Zex88
Ја морам да похвалим моје фењераше..2 победе у 3 кола и то две у гостима.. Против тимова са врха табеле. Лепо..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By Nino88
Jedan predlog.

Mogli bi pored plej ofa, da odigramo i H2H ligu do kraja, dvokruzno, kad vec imamo zreb. Taman bi i ostali koji ne igraju plej of, imali vecu motivaciju da odigraju fantasy do kraja, a i sama liga je bas zanimljiva i neizvesna.
By Gira PFC
Može, ja svakako neću odustati od "igranja", makar odmah ispao u četvrtfinalu od Nina ;)
Korisnikov avatar
By skeske
Jednim porazom u poslednjem kolu dodjoh od potencijalno drugog mjesta do sedmog. Ok
I sada idem na jednog od najzajebanijih igraca. Kurva sudbina 😠
Inace, moze kup, moze h2h do kraja 😁
Korisnikov avatar
By Loki
Nakon dva kola bez izmena i sa 3 neaktivna igraca izgubio sam vise od 60 kredita.

Zasto je Rebecu vrednost pala na 5, dok za Samanica ostalo nepromenjeno?

Odgovor da zna
da srece nema
otisla je njemu
i borbe mogu da krenu.
Korisnikov avatar
By Pakero
Srecni praznici svima :) Ni ja nisam mijenjao nista 3 kola. 3 igraca mi nisu igrala tako da se to zestoko odrazilo na tabeli. Sad sam morao obavezne izmjene da napravim a da mogu promijenio bih bar 6 igraca :D

Srecno dalje svima.

Skeva, ako zelis posalji tim da pratimo. Ako igram sa tobom :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Šugavi Džouns je za 5 minuta skupio više indeksa nego za cele utakmice dok sam ga ja imao u timu. Bukvalno bih mu pucao u glavu trepnuo ne bih koliko ga mrzim!
  • 1
  • 1339
  • 1340
  • 1341
  • 1342
  • 1343
  • 1366

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]