Korisnikov avatar
By Mutinjo
Odakle vam bre toliki indeksi u koju crkvu idete, onako pitam...

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Čuš čoveka, odakle nam tolki indeksi, pa nakupilo se, šta da ti kažem... Ko je nama u vrhu tabele u ukupnom plasmanu, sve neznalica do neznalice, prosto ga samo sralo i eto ga u vrhu. :?

Ja sam zapravo sjebao kolo sa izmenom, ostao mi Kosta koji ne igra, pogrešnog visokog uzeo i usrao se sa kapitenom koji je otišao u ozbiljan minus sa kreditima, a doneo mi svega 20 indeksa.

Trenutno sam na 436 kredita :cry:
Korisnikov avatar
By The Answer
Gle, oduvek je bilo maltene pravilo da kada skoro svi poginemo kao što je to slučaj u ovom kolu bude jedan ili dvojica koji baš tad budu bolji nego inače, obično je to bio Obilić ali izgleda da se i on sad utopio u masu i da već ima bar 60% tima isto kao i većina nas. Pa ti sad vidi ko je u toj priči čudan.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Pon Okt 14, 2024 11:56 am Čuš čoveka, odakle nam tolki indeksi, pa nakupilo se, šta da ti kažem... Ko je nama u vrhu tabele u ukupnom plasmanu, sve neznalica do neznalice, prosto ga samo sralo i eto ga u vrhu. :?

Ja sam zapravo sjebao kolo sa izmenom, ostao mi Kosta koji ne igra, pogrešnog visokog uzeo i usrao se sa kapitenom koji je otišao u ozbiljan minus sa kreditima, a doneo mi svega 20 indeksa.

Trenutno sam na 436 kredita :cry:
Ovo kao da sam ja pisao :lol:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Svi se oglasiše ovde osim Lokija, pušta me da se još malo pečem na vatri, umesto da kao čovek već sad potražim gredu o koji ću da se besim...

Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:65 + Kuzmic
Da nisam stavio Jovica kao kapitena bio bi jos veci potop.
Nije mi samo jasno kako igram ovaj fantazi 10god a i dalje ne znam nista ki kurac. :think:
Исти ја Slika

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ovo će mi verovatno biti najgore kolo od kad igram fantazi a to je od kad je Miljan Pavković harao parketima diljem Jadrana.
Bio sam čini mi se 40. u generalnom, sad ako budem u 3000 dobro je

• 1
  • 1313
  • 1314
  • 1315
  • 1316
  • 1317
  • 1366

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]