Streetball, košarkaška svaštara, niže srpske lige... i sve druge teme
By Knofler
Volio bih basket 1-na-1 protiv Frensisa, Mekgrejdija i Brajanta. Mozda i Ajversona.
Od ostatka svijeta protiv Navara, Majersa, Danilovica, Macijauskasa, Papalukasa, Teodosica, Parkera i Vimsa.
Korisnikov avatar
By Antoine
E sad kad već maštate... Magic, Skip To My Lou, Uncle Drew, The Human Highlight Film i White Chocolate
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Antoine Prva trojica znam ko su, ali ko su poslednja dvojica?
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:@Antoine Prva trojica znam ko su, ali ko su poslednja dvojica?
Dominique Wilkins i Jason Williams
By Knofler
Nisam Antoine ali cu ja odgovoriti:
White Chocolate je Jason Williams, dok je Nique Wilkins "the Man simple known as the Human Highlight Film"

EDIT:
Gle, pretece me ovaj limitirani Toine.
Korisnikov avatar
By rudonja
Gledao sam lika koji je u BG pobedio na Red Bull turniru i tako klasicne beogradske drvosece igraju basket. Mislim da je ubadao sasvim solidno, ali opet, nezgrapnost poteza i sve sto ide uz to mi stvaraju negativan utisak. Da ne budem licemer, on bi mene raskomadao jedan na jedan jer je 25kg tezi i visi 10cm, ali objektivno, znam 'n' broj igraca koji bi blistali na turniru te vrste.

Ja sam razmisljao da se prijavim ako bi se u junu igrao turnir. Pripremao bih ce ceo maj.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Rudonja

Pa istina je da mu potezi nisu blistavi, ali to sto radi radi jako dobro. Fora je sto koliko sam video i ovi sto pobedjuju u Americi igraju manje vise na taj fazon. Koliko sam ispratio ceo turnir najbitnije je da mozes da igras odbranu i protiv visokog i protiv niskog igraca, a u napadu su ti ulaz i ledja dovoljni. Svi koji su se oslanjali iskljucivo na sut su lose prosli.
Inace kriterijum sudjenja je takav da dozvoljava dosta remplovanja telom kada igras odbranu sto u velikoj meri smanjuje mogucnost da krenes na kos ukoliko nisi bizon. Meni bi recimo takav kriterijum savrseno odgovarao.
Korisnikov avatar
By rudonja
Imam vec neke ideje koje se ticu pripremanja za 1na1 nurnir..
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Rudonja fizicki moras da se spremis perfektno, pogotovo obrati paznju na noge. Odbrana je definitivno ono sto donosi pobede.
Korisnikov avatar
By rudonja
KAraburac: U pravu si potpuno. Gledao sam cetvrtfinale, polufinale i finale KOR 2012 u Alkatrazu i nisam impresioniran. Igraju mahom ledjima, guze se, slabi su suteri.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]