Streetball, košarkaška svaštara, niže srpske lige... i sve druge teme
Korisnikov avatar
By rudonja
ajde ljudi, ovo je bre najbolja tema na forumu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jeste Rudonja, ali posle tebe, Like i Antoine-a moja iskustva me je prosto sramota da predstavim.
Korisnikov avatar
By Lika
Karaburac napisao:Jeste Rudonja, ali posle tebe, Like i Antoine-a moja iskustva me je prosto sramota da predstavim.
Znaš kako bi kod mene rekli - ne baljezgaj, nego piši :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ok, treba sada da se iscimam nesto po kraju, ali kad to obavim bacicu na papir svoja iskustva. Mada sam ih u principu imao mnogo vise dok sam bio bas klinac nego sad.
Korisnikov avatar
By Lika
Nego, pade mi nešto na pamet, da napravimo kao malu anketu ;)
Protiv koje trojke ne bi htjeli igrati na basketu, domaća i strana?

Moj izbor, domaća
Vlado Šćepanović
Veselin Petrović
Predrag Šuput

Razlog - jer su životinje jače i od mene :lol: :lol:

Strana
Navaro
Kendrick Perkins
Jasikevičius

Razlog - zato što me tako nerviraju, da bi ih razbio prvom prilikom :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By familija
Lika napisao:Nego, pade mi nešto na pamet, da napravimo kao malu anketu ;)
Protiv koje trojke ne bi htjeli igrati na basketu, domaća i strana?

Moj izbor, domaća
Vlado Šćepanović
Veselin Petrović
Predrag Šuput

Razlog - jer su životinje jače i od mene :lol: :lol:

Strana
Navaro
Kendrick Perkins
Jasikevičius

Razlog - zato što me tako nerviraju, da bi ih razbio prvom prilikom :lol: :lol:
Postojala je prica, anegdota ili kako vec...
Krajem osamdesetih..u bloku 45 se igrao najaci basket u BG-u...Kazu da je ekipa u sastavu Predrag Danilovic, Slobodan Jankovic (pokojni)..i treci clan ( ne znam mu ime ) pobedjivala sve ostale ekipe tako sto je koseve postizala iskljucivo zakucavanjem!!!!!LUDA PRICA... :D :D :D
Korisnikov avatar
By rudonja
Samo sa Jasikevicijusem. Zato sto je on kosarka licno. Mada mislim da bi sa Scepanovicem bilo do jaja, bacali bi mu za 3 kada je gusto.

@ Karaburac: ova tema nije osmisljena da se takmicimo ko je gde igrao ili sa kim, vec sluzi za velicanje basketa, koji je hvala Bogu, olimpijska disciplina, a mi smo svetski sampioni. Znaci basket, i sve sto ide uz tu igru.
Korisnikov avatar
By Peja
Voleo bih basket protiv Bodiroge, Navara i Sarasa
Korisnikov avatar
By rudonja
Juce, na Badnje vece, imao sam ekskluzivnu privilegiju da sutiram sam u jednoj hali sa fenomenalnim parketom i da odradim jedan fin trening. Sustinski, to radim vec mesecima, ali sinoc je bilo posebno: Sam sam ukljucio reflektore, najezio sam se i osetio nesto u stomaku kada sam cuo ono zujanje i postepeno paljenje istih koje je trajalo oko 20 sekundi. Lopta Spalding (teska ko kamen), sok (vise vodena boja nego sok), tegici za noge i ja.
Juce sam (opet) primetio onaj osecaj koji mi je jako nedostajao: iako mnogo igram kosarku, sa tendencijom igranja i 6X nedeljno, dugo nisam osetio onu dozu adrenalina koju mi luci nadbubrezna zlezda kada god je basket u vazduhu. Znate onaj miris koji je biohemijski gledano, mesavina smrada budji, kozne lopte, znoja i ko zna kakve gadosti, koji se da primetiti u svakoj sali/hali koja je starija od 5 godina? Ili recimo, miris betona posle letnje kise, ili miris prasine na gumenoj ili guma/koza lopti?? Cela kombinacija culnih nadrazaja sinoc, u kombinaciji sa velikim danom me je podsetila na dane kada sam polusprintom bezao iz kuce od domacih zadataka i slicnih sranja na basket ili trening i po pravilu se pojavljivao pola sata ranije. To paljenje svetala sinoc me je podsetilo na bezbrojna jutra tokom kojih sam radio pliometriju kao bik kako bih mogao da zakucam. Setio sam se dana kada su me ljudi pitali ''@Rudonja, znas li ti ista sem kosarke? '' Ili dana kada sam kasnio circa 50 min na Trg da se vidim sa ribom jer sam igrao 'Put oko sveta' u nekoj mirijevskoj vukojebini sa ortacima u sok (vodenu boju, naravno). Najveca mana ove teme je u cinjenici da je ona, kako da se izrazim, 'retroaktivno orijentisana', odnosno, vecina postova ovde se odnose na blizu ili dalju proslost, i toga sam svestan, ali morao sam ovo da podelim sa narodom. :)

Hristos se rodi ! :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Rudonja svaka ti cast kada imas mogucnosti da igras kosarku 6x nedeljno. Ja jedva igram kosarku 1x nedeljno kad je hladno. Basket preko leta uspem ponekad i cesce, ali cesto se svede na to da sam vikend igrac.

EDIT: Kad vec pricamo o ulicnom basketu, da li je neko sa foruma ucestvovao na 1na1 Red bul turniru na Kalisu? Pobednik je sa Karaburme, igrao sam sa njim par puta i uopste nisam iznenadjen sto je pobedio. Pretpostavio sam da ce svima biti tesko sa njim zbog stila igre koji gaji. Ako niste igrali, da li ste gledali turnir i kakve su vam impresije bile?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]