Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
Skaut napisao:Nema nista od pojacanja sutra koje je Jaycee najavio...Izgleda ga je neko slagao :doh:
Cekaj bre matori,pa koje institucije rade u nedelju,ja nedelju i ne racunam kao dan,tad se nista ne desava....Ocekujte od sutra lepe vesti.....

@Zex

Ne znam,provericu ujutro pa cu ti reci.
Korisnikov avatar
By Lika
Jaycee Carroll napisao:
Skaut napisao:Nema nista od pojacanja sutra koje je Jaycee najavio...Izgleda ga je neko slagao :doh:
....Ocekujte od sutra lepe vesti.....
Sad ja kontam, Jaycee je pjesnička duša i njemu pojam "sutra" označava romantično nedeterminiranu destinaciju četvrte dimenzije :think:
By flameni
Lika napisao:
Jaycee Carroll napisao:
Sad ja kontam, Jaycee je pjesnička duša i njemu pojam "sutra" označava romantično nedeterminiranu destinaciju četvrte dimenzije :think:

hahahahhahahahaha
Korisnikov avatar
By Antoine
Lika napisao:
Jaycee Carroll napisao:
:laughing-rolling:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako veceras do 12 ne stigne pojacanje menjamo Kerolu ime tj.onaj natpis Kobra u lazna informacija
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 503
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]