Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Zex88 napisao:
Vojvoda napisao:Ko Duleta nazove svinjom ima velike sanse da ne postane igrac :D Ali sa takvim CV-jem ima uvek zagarntovano mesto u lozi pored novinara Skandala ili Telegrafa, kako se vec zove :lol:
Gde pise da je Duletu rekao? :D
To sto si ti prepoznao svog trenera,nije Novakova krivica..
I to sto kazes, mozda vec sutra napise "Mafijaska pudlice" :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahaha,taj rad..:D

P.S. Pojacanje Partizana otkriveno. :DSlika

Edit:evo i zanimljivost o pojacanju..

Na jednoj utakmici navijači joj
skandirali "RAZO TI SI
MUŠKO,RAZO TI SI MUŠKO!!". Ona
se iznervira i počne da plače i
krene da napusti teren,a trener
Begović,da je ohrabri kaže "Ma
igraj,Razo,boli te kurac".
Korisnikov avatar
By Antoine
Onda brišite temu i zabranite ljudima da iznose insajderske informacije na drugim temama i rešena stvar.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Antoine napisao:Onda brišite temu i zabranite ljudima da iznose insajderske informacije na drugim temama i rešena stvar.
slazem se da nije uredu i da je glupo da neko po celi jbeni dan pise o nekim igracima koji sigurno dolaze i te fore, ali prosto mislim da ne moze to da se zabrani, znam i meni bi bilo bolje da nema takvih i da se samo pise ono sto mi mislimo i hocemo(GSK style) ali ima nas raznih. onda vi otvorite ovu temu, i na njoj niko od "insajdera" nece pisati o dolascima igraca u KKP ili KKCZ ili neke druge timove, jer su masovno ti "insajderi" oni koji se pojave niodkuda i ne prate tako dobro forum da bi znali da je ova tema samo za to... jer je nekome tako dunulo da se pirjavi na forum i cim udje napise na KKP dolazi u roku od 4 dana Taj Itaj, i onda ga nema jedno 20 dana pa opet... zato mislim da i pored toga da neko od nas zna za neku od informacija iz kluba nece napisati na ovoj temi, koja bi lagano mogla da konkurise i pod tackom "Razno" sa svastrom i ostalim temama...

to je neko moje misljenje...
Korisnikov avatar
By Antoine
Pretpostavljam da je u interesu foruma da se pišu insajderske informacije jer to privlači nove članove, ali isto tako pretpostavljam da ima više ljudi koji vole da čitaju postove Koste, Karaburca, Strelca, Banjca,... i mnogih drugih koji toliko toga imaju da prenesu drugima, ali im se postovi izgube između Gaddeforsa i DeShauna Thomasa. Ova tema je bila moja ideja isključivo iz tog razloga. Ako imate bolju ideju, slažem se u startu sa njom.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Antoine napisao:Pretpostavljam da je u interesu foruma da se pišu insajderske informacije jer to privlači nove članove, ali isto tako pretpostavljam da ima više ljudi koji vole da čitaju postove Koste, Karaburca, Strelca, Banjca,... i mnogih drugih koji toliko toga imaju da prenesu drugima, ali im se postovi izgube između Gaddeforsa i DeShauna Thomasa. Ova tema je bila moja ideja isključivo iz tog razloga. Ako imate bolju ideju, slažem se u startu sa njom.
I Antoine-a!!!
Korisnikov avatar
By Antoine
Vincent Vega napisao:
Antoine napisao:Pretpostavljam da je u interesu foruma da se pišu insajderske informacije jer to privlači nove članove, ali isto tako pretpostavljam da ima više ljudi koji vole da čitaju postove Koste, Karaburca, Strelca, Banjca,... i mnogih drugih koji toliko toga imaju da prenesu drugima, ali im se postovi izgube između Gaddeforsa i DeShauna Thomasa. Ova tema je bila moja ideja isključivo iz tog razloga. Ako imate bolju ideju, slažem se u startu sa njom.
I Antoine-a!!!
Hvala druže. Ima ovde još mnogo ljudi čije postove sa uživanjem čitam, nisam mogao sve da ih navedem, ali poenta je valjda shvaćena. :?:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 503

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]