Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:ne brini... pamet solim samo Strelcu, sa njim je zanimljivo.
Evo brate,ako ti bas to smeta,prenosi sad ti informacije,ja se necu ljutiti,cisto da ispadnem fer do kraja.
Korisnikov avatar
By Karaburac
cek jel ti stvarno ne kapiras zasto ti kenjam/kenjamo ili se sprdas sa mnom?

Jel ti razumes da te informacije nisu tacne? Da prave informacije nece ni isplivati na forumu pre nego sto budu zvanicno objavljene? Jel ti nije sumnjivo sto poslednjih 50 informacija koje si preneo vezanih za Partizan ni jedna nije bila tacna? Pa za ime Boga pola foruma se sprda sa tobom oko Gadeforsa, a ti i dalje teras po starom.

NA kraju, kako hoces, ako je tebi to zanimljivo ti udri do prekosutra, ali nemoj posle da se ljutis kad postanes predmet forumske sprdnje.
By Jaycee Carroll
Sergej uvek ima tacne informacija,a Gadeforsa su mi spremili @Vojvoda i @Joomla,tako da ne vidim razlog zasto se ljutis,a u Gadeforsovu pricu ja sam bio zrtva i umesto njih da krivis ti opet udaris po mene :cry:
By strelac
Karaburac napisao:ne brini... pamet solim samo Strelcu, sa njim je zanimljivo.
Vidjel kurca u slamnatom sesiru :D

samo ti soli,ja cu da nauljim :lol:
By strelac
Ovo sto je Dzejsi napisao,ima istine u tome.

Sto se tice pojacanja,nema sanse da se sazna nista o njima.Prosle godine su curele informacije o Braunu,pa Pulen i mnoga druga.Jedini koji znaju koji su igraci u pitanju su 3 coveka u klubu,pa nek pitanju njih,ko dolazi. :D
Sigurno je da je najveci problem kako resiti Cakarevica od postojecih igrca.Problem je sto na trzistu nema domacih igraca koji kvalitetom zadovoljavaju da igraju za KKP i njihova cena je u odnosu na kvalitet veca.
Finansiski smo u velikom problemu.Bilo je pitanje i da li ce se igrati EL i u zadnjem momentu smo nasli garanciju.Cak se ide dotle da se igra sa postojecim igracima i da se proda sta se moze prodati.
Nemoj da zajebavate sa glupostima i pricama o pojacanjima.Stranci dolaze da igraju za pare,a ne iz ljubavi.Sem onih koji dolaze da napreduju,pa i tada su im pare jako vazne.
Aba liga je najbitnija i daje prohodnost ka EL.Broj stranaca je u istoj nebitan.Svidelo se to nama ii ne,tako je.
Korisnikov avatar
By Antoine
GrobarPG napisao:Је ли тема за озбиљно или за шалу?
To se na kraju svodi na isto sa današnjim "insajderima"
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 503

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]