Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By milanezija
#256069
Dajte ljudi, Đurović nije trener jedno 25god otprilike, pa on ima klubova koje je trenirao kao Varda sto je igrao, svake godine bar jedan a nekad i dva menjana. Nemojte se zajebavati; pa nije ovo fudbalska reprezentacija

Moka i Sakota su nesrecni spletovi okolnosti kad niko nije hteo selekciji ni da primirise
Korisnikov avatar
By Valderama
#256070
Đurović je studiozan, košarkaški erudita, autentični trenerski izdanak čuvenog jugoslovenskog košarkaškog nasleđa, vičan dobroj analizi i upućivanju navijača-laika (sebe svrstavam u tu grupu) u određene manje uočljive vrline i mane naše reprezentacije.

Studio pred meč sa Španijom. Voditelj preko puta Đurovića slavodobitno urliče kako po zvaničnoj statistici Srbija na turniru ima najbolji procenat šuta i za dva i za tri poena. Euforija ga trese! Ono, nema nam ravnih!


Đurović ga sumorno gleda i kaže kako je ta statistika najbezveznija varka i neuverljiv privid naše šuterske moći. Samo što mu nije rekao da zgužva taj statistički papir s kojim mu vitla ispred nosa i baci ga u kantu za smeće.

Naveo je povišenim tonom da van reketa niko ništa ne može da pogodi osim Bogdanovića (totalna košgeterska nemoć Lučića, Simonovića, Gudurića i Jovića), naglasio da Bogdan igra neverovatan turnir napominjući da je ta bajkovita timska statistika o kojoj mu voditelj priča isključivo Bogdanovićeva individualna zasluga, kao i da će se to osetiti protiv bilo kojeg jačeg protivnika od Filipina, Angole...

Videli smo kako smo prošli protiv Argentine i Španije.

Kasnije ga više nisu ni zvali u emisije pre mečeva iako se sve što je izanalizirao i pretpostavio pokazalo tačnim.

Čovek je car! :bow-blue:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
#256071
Ma da li se to stvarno vodi diskusija o tome da je Vlade Djurovic ozbiljan kandidat za selektora?

Obozavam ovo mesto

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Valderama
#256073
Mutinjo napisao: Sub Dec 07, 2019 12:55 pm Ma da li se to stvarno vodi diskusija o tome da je Vlade Djurovic ozbiljan kandidat za selektora?

Obozavam ovo mesto

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pa ne sad, Kokoškov je ubedljivo najbolji izbor.

Pričamo o prethodnih 20 godina i o neopravdanoj potcenjenosti nekih trenera.
Korisnikov avatar
By Valderama
#256077
Čovek je od jebenog FMP-a napravio kaznenu ekspediciju (Zoroski, Frimen, Jorović, Aškrabić, Frend), i odveo ekipu na fajnal-for koji se te godine održavao u Zagrebu. Neposredno pred put u Zagreb dolazi do sukoba sa Čovićem i Đurović odlazi. Na njegovo mesto uskače pokojni Boško Đokić i osvaja jadrnsku ligu pobedivši u finalu Cibonu.

Sa Đurovićem su te sezone stigli i na prag finala ULEB Kupa gde su nesrećno ispali od Hapoela u polufinalu.
Korisnikov avatar
By Peja
#256080
Valderama
Slažem se da je u prošlosti zaslužio šansu, kad su već bili Moka, Dule, Šakota mogao je i on..

Što se tiče ovog pred meč sa Špancima, podsetiću te da je on to pričao pred svaki meč, po njemu mi treba da prezamo i od Angole. Nije čudno što je jednom ili dvaput pogodio.
Korisnikov avatar
By djokonda
#256089
Valderama napisao: Sub Dec 07, 2019 1:54 pm Čovek je od jebenog FMP-a napravio kaznenu ekspediciju (Zoroski, Frimen, Jorović, Aškrabić, Frend), i odveo ekipu na fajnal-for koji se te godine održavao u Zagrebu. Neposredno pred put u Zagreb dolazi do sukoba sa Čovićem i Đurović odlazi. Na njegovo mesto uskače pokojni Boško Đokić i osvaja jadrnsku ligu pobedivši u finalu Cibonu.

Sa Đurovićem su te sezone stigli i na prag finala ULEB Kupa gde su nesrećno ispali od Hapoela u polufinalu.
I šta je radio od 2005. na ovamo?

Đurović je problematičan kao čovek...on misli da je viša rasa zato što je iz sarajevske...tip arogantne osobe koju samo beogradski krug dvojke može da stvori
  • 1
  • 842
  • 843
  • 844
  • 845
  • 846
  • 862

Slazem se da Dzile djeluje prepontentno. Generalno[…]

Svaštara

Samo sam na slikama video, volim taj fazon, to je […]