Streetball, košarkaška svaštara, niže srpske lige... i sve druge teme
Korisnikov avatar
By dovlimir
#192146
slušam ovog mučenog Jakovljevića, i ne mogu da se otmem utisku da baš ne voli Gudurića. kaže lik, da Gudurić nikada neće postati igrač, nema dribling, atletiku, IQ mu nije na nivou, odbranu igra slabo... kaže da su u njegovim godinama naši igrači u prošlosti osvajali zlatne medalje, i da ne može dobra igrač jednu tekmu da postigne 0, drugu 14 poena... a sa druge strane zagovara Dangubića koji inače daje po 30 poena svaku tekmu i Rebića koji puca od atleticizma... najblaže rečeno mislim da tip nije normalan!
Korisnikov avatar
By Lucky
#192148
dovlimir napisao:slušam ovog mučenog Jakovljevića, i ne mogu da se otmem utisku da baš ne voli Gudurića. kaže lik, da Gudurić nikada neće postati igrač, nema dribling, atletiku, IQ mu nije na nivou, odbranu igra slabo... kaže da su u njegovim godinama naši igrači u prošlosti osvajali zlatne medalje, i da ne može dobra igrač jednu tekmu da postigne 0, drugu 14 poena... a sa druge strane zagovara Dangubića koji inače daje po 30 poena svaku tekmu i Rebića koji puca od atleticizma... najblaže rečeno mislim da tip nije normalan!
Preporucujem ti da promijenis ugao gledanja te emisije. Ja obozavam da je gledam jer se bas nasmijem i oraspolozim.
Jakovljevic i nekako, ali ja stvarno imam osjecaj da Andjus nije stvarno tolika dileja nego samo dobro glumi. Ukoliko nije tako, onda prosto ne mogu da zamislim sta se desava u njegovoj glavi i kako uopste zivi sam sa sobom. Pazi kad imam osjecaj da je citava njegova situacija oko Blica proizvod frustracije kako se nije naslo mjesto za velicinu poput njega na famoznoj listi top 50 najuticajnijih novinara. Slicno je bilo i ranije kada su ga ispalili iz FK CZ pa je ispirao usta Dzajicem i Covicem. Jednostavno, veceg a umisljenijeg diletanta ja nisam vidio na nasim medijima.
Korisnikov avatar
By dovlimir
#192149
ma ja se Andjusu ni ne čudim. ok, možda lik i glumi da mu emisija bude gledanija i sl. stvari, ali Jakovljević koji kao poznaje košarku... ili si u pravu. treba ovu emisiju gledati kroz ružičaste naočare.
Korisnikov avatar
By kontrabas
#192887
Koga ne mrzi engleski. Kolumna Ryana Emeta o FIBA vs Evroliga konfliktu. Prva od četiri. Ostavite komentar, oživite diskusiju!
http://ballineurope.com/closing-off-sen ... ation-002/
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
Svaštara

Jedva čekam da vidim Tomu Momu kako kao ministar[…]

Fudbal

Nikad Everton neće na zelenu granu, čak ni sa hari[…]

Reprezentacija Srbije

U pravu si, nisam se baš potrudio da pronađ[…]

KK Crvena zvezda 2020/2021

Večni i dečak srpske košarke, uglađeni go[…]