Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
#236083

Mile kako god dodje neko na klupu on pokrene pricu o smeni.. :D

By malinaro
#236085

Krajnje netaktično od Danilovića da ovo izjavi,čak i da je siguran u sve to,a sam priznaje da nije. Kao predsednik saveza njegove reči imaju dugoročno dejstvo i mora paziti na svaku reč. Jedino dobro u ovome je da se stvari ubrzano moraju dovesti na čistac. Dosad smo gledali u pasulj,tumačili tvitove,izjave,njegove grimase. Jokić neće moći ovo samo prećutati,izazov je dat sa najvišeg mesta u savezu. Šteta,taman je delovali opitimistitička Sašina poseta Denveru.

Korisnikov avatar
By The Answer
#236087

Nama je bolje da se molimo da nas žreb opet usere i izbegnemo Amere do finala inače je tu kraj nego bilo koji pojedinac da igra, da li neko ko je stalno tu ili neko ko je odjebao Srbiju nebitno je, svako je nadoknadiv.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
#236091

Lepo kaze @answer, sve,sve, samo nemojte Amerikance do finala :D

@zex

Bogdan kada bi jednom odbio, sve i svasta bi mu spomenuli. Sve bi se zaboravilo pre toga

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
#236097
Zex88 napisao:

Mile kako god dodje neko na klupu on pokrene pricu o smeni.. :D

Jbg, sve ima svoj rok trajanja, bio je Duda dobar sve do 2011, tad se trebao povuci, sve posle toga je bilo gubljenje vremena.
Djordjevic se trebao povuci posle poraza od Slovenije u finalu EP, imao je na dva EP priliku da uzme zlato i nije uspeo.
Imamo mi mnogo trenera koji su sposobni i imaju reference da vode reprezentaciju, nema smisla na silu gurati neku pricu koja ne prolazi.
Do nedavno je Kari bio slobodan, evo sad je Dzile blizu otkaza, vjerujem da bi on daleko bolje vodio reprezentaciju od Djordjevica.

By PASULJ PASULJ
#236099

Ovako nešto je tipična Danilovićeva izjava.Nije to problem.Problem je što je to izjavio predsjednik KSS koji bi trebao da bude taktičan i diplomata.Ovako je napravio puno štete a nikakve koristiDanilović nije čovjek za takvu funkciju.Opterećen kojekakvim aferama,tučama,potezanjem pištolja,glumljenjem žestokog momka nije za predsjednika bilo kakvog saveza a ponajmanje košarkaškog.

Korisnikov avatar
By Lepus
#236103

Totalna dominacija.

  • 1
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • 885
NBA

Da ima šut ne bi bio zver

Svaštara

Da nema dzordana na njoj, bila bi 1500din [emoji38[…]

Iz navijackog ugla

Matic bas ume da se nalupeta kad mu se doture info[…]

Reprezentacija Srbije

Odlične vesti https://uploads.tapatalk-cdn.com/202[…]