Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Poska
#229370
Чисто ради тачности информације, човек себе сматра југословеном, и то је више пута истицао.
By malinaro
#229377
To što nije Srbin (što svi znamo) je svakako olakšanje za nas,a nikako za njega. Naprotiv. Doći u drugi zemlju, obezbediti egzistenciju i lečiti se u njoj, a istvoremeno je pljuvati, njen narod nazivati zločinačkim,a usput ne prestajti vrbovati srpske igrače da igraju za novokomponovane reprezentacije koje on preuzima, je amoralnost najvišeg ranga. prevaziaš je samog sebe u tome. To može samo u Srbiji, nesmetano raditi protiv nje u svakom pogledu,a da pri tom čak i dobiješ podršku jednog,doduše minornog dela pogubljenog naroda te zemlje. Da se slučajno takva persona zadesio u Hrvatskoj ili CG,s pravom bi ga ekspresno liferovali nazad, u krševe iz kojih je ponikao.
By ikaluka
#229379
malinaro napisao:To što nije Srbin (što svi znamo) je svakako olakšanje za nas,a nikako za njega. Naprotiv. Doći u drugi zemlju, obezbediti egzistenciju i lečiti se u njoj, a istvoremeno je pljuvati, njen narod nazivati zločinačkim,a usput ne prestajti vrbovati srpske igrače da igraju za novokomponovane reprezentacije koje on preuzima, je amoralnost najvišeg ranga. prevaziaš je samog sebe u tome. To može samo u Srbiji, nesmetano raditi protiv nje u svakom pogledu,a da pri tom čak i dobiješ podršku jednog,doduše minornog dela pogubljenog naroda te zemlje. Da se slučajno takva persona zadesio u Hrvatskoj ili CG,s pravom bi ga ekspresno liferovali nazad, u krševe iz kojih je ponikao.
Taj minorni deo je u najvecem delu dijaspora i njeni potomci nekih od okolnih novostvorenih zemalja koji vecinom zive u Beogradu i koji navijaju za neki Srpski klub ali su ravnodusni/blago receno/ prema Srbiji i njenoj reprezentaciji to jest imaju neku drugu koja im je prirasla srcu za koju navlace i i za to nalaze opravdanje na sve moguce nacine.
Korisnikov avatar
By MileBL
#229380
Mislim da je kod nas glavni problem u KSS, da oni rade kako treba mesetari okolo ne bi imali nikakav uticaj, medjutim KSS sve to nijemo gleda i nista ne cini.
Kad je Mirotic pocepao srpsku zastavu je bila odlicna prilika da se posalje snazna poruka svim igracima koji igraju za druge reprezentacije a imaju srpsko poreklo, ovi nasi su izdali saopstenje da je sve u redu namesto da ga najstrasnije iznapusavaju.
Dve godine kasnije smo doziveli da nam Slovenci uzmu zlatnu medalju sa Srbinom selektorom i dva najbolja igraca sa srpskim poreklom.
By Bojdo
#229383
To su oni koji su nakon dva dana bobmardovanja zakmečali zato što je nestalo struje u Beogradu. Kmeeeeeeeeee, Slobo potpisuj, nema struje! Jbeme se njima za sve, bitno je da imaju najnoviji LCD televizor, i da im žene mogu kupiti sise na 12 rata. Kmeeee, nestalo struje!
By Edibledi
#229386
djokonda napisao:
Edibledi napisao:Znam da je off-topic ali, svaki dan bez Vujoševića je za Partizan nova pobeda.
I da je doneo 5 titula Starog kontinenta, isto bih rekao.
Sport je sport a nasilje je nasilje!
Želim mu sve najbolje, od zdravlja pa na dalje, ali što dalje od Srbije.
Kakve veze Vujošević sa nasiljem ima?

Ima jedna izreka - dont belive the hype. Samo zato što mediji (a znamo koliko su slobodni) nešto pišu o nekome ne mora to da bude istina. DV je na prvom mestu košarkaški trener koji zbog jezičke barijere i zdravlja isključivo može uspešno da radi u regionu. Neki savezi prepoznaju u njemu trenera koji može da vrbuje mlade igrače, zato što ga igrači poštuju i zato mu daju ponude...a on treba da odbije takve ponude zbog čega? Patriotizma? Čovek je bio selektor pa ga je Savez sabotirao, a kasnije, kada je bio na vrhuncu nisu ga hteli. Drugo, čovek se preziva Vujošević pa pretpostavljam da je poreklom crnogorac...zašto se Radonjiću ne zamera vođenje te iste reprezentacije? Peković je rođen u Crnoj Gori...čovek je crnogorac...šta ćemo sa odgovornima za npr. malog Radončića? Što ne njima što dalje od Srbije?
Мене медијиуопште не занимају. Гледао сам Вујошевића годинама, као и Радоњића. Салва псовки која иде према 'свом' играчу или према судијама, погледи пуни гнева, изјаве о Бертансу и другим играчима, изјаве о љубави, привржености Партизану, па после тога стављање блокаде 'свом' клубу, јер су га наводно неки из клуба издали, а могао је да ради шта хоће.
Ајде, дружење са једним Мишом Тумбасом, као болесном особом, има једну веома хуману ноту, као и сва помоћ која му је пружена, то је врло похвално. Али дозволити да се та јадна, болесна особа више пута скида гола пред публиком је нешто што је могло да се избегне једним мигом Душка Вујошевића. То је злочин против човечности!!!
Душку Вујошевићу желим добро здравље, успех у каријери и да никада више не приђе ниједном српском клубу. У Србији га треба гледати са сажаљењем и маргинализовати, као да не постоји и као да никада није ни постојао. Искрено ми га је као човека жао, јер видим да је то једна душа одрођена од Бога и од људи.
Пошто је ово тема о репрезентацији Србије, рећи ћу само да је Душко Вујошевић добро водио тим који је имао на располагању 2003. године. Неоспорно је да добро тренира са младим играчима и да је пружио шансу некима и помогао им својим знањем и крвавим радом, и одрицањем да постану врхунски играчи. То стоји. Мешање у политику и оно што је том приликом рекао је дегутантно. То му није требало. Требало је да се сети италијанске радо цитиране изреке.
  • 1
  • 529
  • 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • 860
Reprezentacija Srbije

Tacno sam znao da ce to objaviti. Steta, omele ga […]