Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
Spremite se za bombu na poziciju "tri",svi ce te biti zadovoljni,ocekujem uskoro potvrdu ;)
Korisnikov avatar
By Joomla10
Jaycee Carroll napisao:Spremite se za bombu na poziciju "tri",svi ce te biti zadovoljni,ocekujem uskoro potvrdu ;)
Pa cekaj, zar ti jedna ispala nije bila dovoljna, sad si samo krenuo u kontra smeru :lol: ? Sad si odmah dosao ovde da napises :lol: .
By Jaycee Carroll
Ovo je ozbiljno,dobio sam info od ozbiljnih ljudi,ali dok ne bude gotovo,necu ime da saopstim nikada vise :naughty:
By Jaycee Carroll
Ti ne i ako znas nemoj da siris informaciju,molim te,izlazim na kafu,vracam se oko 00h,ako budete dobri recicu vam ime,a do tad mastajte :*
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Jaycee Carroll napisao:Ti ne i ako znas nemoj da siris informaciju,molim te,izlazim na kafu,vracam se oko 00h,ako budete dobri recicu vam ime,a do tad mastajte :*
Ne mogu toliko dugo izdrzati, oh! :angry-screaming:

Ja sam cuo da nam na kecu dolazi ona zecica iz Space Jam-a, a na trojci najverovatnije Macak iz 1 na 1. Znam da ce sad da krenu salve prozivki i ubedjivanja da to nije tacno, ali jako ozbiljni ljudi sa vezama u klubu, politici i bilderberskoj grupi su mi ovo javili. Prica se cak da je Kris Kejmen bio u fazonu dolaska u Partizan jer je cuo da u Srbiji ima dosta dostupnog oruzja, ali onda procitao u Zurnalu da smo doveli Salica, pa batalio i otisao u LA. NE znam koliko smo tu pametno odigrali. Jeste Salic perspektiva, ali Kris je ipak igrac sa NBA iskustvom.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kume

Ja bih te molio da ne iznosis ovako ozbiljne informacije. Opste je poznato da Covic cita ovaj forum i da ce nam ukrasti igraca. Ako zecica iz Space Jam-a potpise za Zvezdu to ce ici na tvoju dusu :!:
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Karaburac napisao:@Kume

Ja bih te molio da ne iznosis ovako ozbiljne informacije. Opste je poznato da Covic cita ovaj forum i da ce nam ukrasti igraca. Ako zecica iz Space Jam-a potpise za Zvezdu to ce ici na tvoju dusu :!:
Ma nema sanse. Macak je siguran 100%. Inace malo ljudi zna da je njemu Dule opasno zamerio sto je odbio ponudu Zorana Cvijanovica da ga ubaci u juniorski tim Partizana preko ortaka koji je tamo trener. Medjutim, sad je sve izgladjeno, Macak se pokajao i priznao da je jeo govna i da jedva ceka da se iskupi u svetom dresu.

A sto se zecice tice, ko je j***, i voleo bih da ode u Zvezdu. Statistika joj nije neka, ima ocajan odnos asistencija i izgubljenih lopti. Da nije igrala u ekipi sa DZordanom niko ne bi ni znao za nju. A i zna se da Dule voli da ima mismec na svakoj poziciji, tu ona kao zensko nema sta da trazi.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 503

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]