Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By djokonda
Recimo da su Lazić i Blažić trojke u telu dvojke, dok je Dangubić više dvojka u telu trojke, tako da to sve deluje dosta kompatibilno.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Pa sta znam, od Simona moze sigurno bolje... Poletan je, dobili bi tu eksplozivnost na trojci, ali bi izgubili dosta na sutu (doduse i Simonovic nije imao nesto visoke procente suta kada se lomilo)!
Iskren da budem, na stranu sto mi je krivo sto nece kod nas :D , ne znam ni sam gde ga Radonja vidi. Ako je Kalinic doveden kao druga trojka, a Dangubic kao eksperiment umesto Simona, onda mislim da to bas nije tako sjajno popunjeno za EL. Na dvojci mesta nema pored Jake i Dzenkinsa od koji se ocekuje da daju pun doprinos u novoj sezoni. Malo mi sve ovo deluje nerezonski...
Korisnikov avatar
By Lucky
Po meni su Dangubic, Blazic i Lazic 3 ista igraca. Nesto su izmedju 2 i 3 a ni za jednu nisu specijalno dobri.
Na stranu navijacke strasti, mislim da mu je to los potez. Vrijeme ce pokazati, pod uslovom da stvarno ode tamo.
Sa druge strane, Partizanu bi legao samo tako i imao bi znacajnu ulogu i minutazu, a da ne govorim o napretku sa Duletom.
By djomla
Samo sto je verovatno finansijski momenat taj koji ce odluciti u celoj prici.

Ako se ne varam Dagubic je jos uvek pod ugovorm sa Megom. A onaj preprodavac kosarkasa ne uliva neko poverenje. Ne ide na SP, a i malo ga bole kolena, red je da se unovci na vreme. Veliki je rizik dati ga Duletu na dril.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav bre Dangubic samo nam fali jos jedan drvanjak u ekipi. Radonjicu daj ostavku. Hocemo bre igraca sa poenima na poziciji krila da bude igrac tipa Šilb ili Kinsi.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zvezda se klela u svoju generaciju 94-95, a na kraju ce od svih njih biti dobro ukoliko bar Tejic dobije sansu.
By objektivni_navijac
zna zalizani znanje :liar:
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 503

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija