Video sam i ja,pa sam zato odlucio da gledam Partizan
Ocekujem njihov raspad posle 5 kola..
DEJAN STANKOVIĆ VIDIĆ KAPITEN DEJAN SAVIĆ MIKI© DARKO LAZOVIC
LAZINJO TEO4 MILOJE
VETAR U LEDJA DA TI DAJE,KADA VETRA NESTANE!!!
Video sam i ja,pa sam zato odlucio da gledam Partizan
Ocekujem njihov raspad posle 5 kola..
Moji utisci ovog kola EL:
Ovo bi mogla biti sezona Milutinova
Majk Dzejms i Nedovic zajedno sutnuli 22 trojke
Sved posle dva kola ima 15/28 za tri
Kalinic se vraca, Micic dobar
I dalje verujem u Barsu i Armani
Sto se tice EC, tamo sve ide po ocekivanju...Kladionice su pre pocetka u favorite svrstale Lokomotivu, Uniks, Zvezdu i Valensiju i zanimljivo da su to jedine neporazene ekipe sa skorom 3 - 0. Treba sacekati Unikahu i Zenit, oni bi mogli iznenaditi
AJMO BRACO UZET AMERE
Ko bi rekao da JC Carrol ima 35 godina... Sad gledao, 43.6% procenat suta za 3 u karijeri.
Opet prazna mesta na tribinama u Pg..Da nisu i oni u bojkotu?
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Kako Rol uzme loptu nesto zezne.. Naravno da ga strucnjak ne vadi,igra celu 1/4..
EDIT: Kakvi majstori igraju za Makabi..
Kad se setim da je ovaj O Brajant uzimao pare od nba ekipa,glava me zaboli..
Sem Vilbekina nema tu normalnog igraca..
EDIT2: Na kraju i Vilbekin doneo pobedu.. Previse Buducnost zavisi od suta za 3.. U prvom 7/10 u drugom 2/9 i odmah raspad..
Sasvim sigurno neće dugo. Igra im je rasulo, a i da se ne zajebavamo, ne možeš bazirati EL ekipu na Gordiću i Ivanoviću.
Odlično im se otvorilo za 0-5 budući da sledeće kolo idu Realu, pa im dolazi Pao.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Ball don't lie.
Vi kao da navijate da jednog od 3 nasa trenera u EL najure, pogotovo jer su druga dva preiskusna, trebala bi nam jedna afirmacija kad vec Sale (komada 2) ne uspevaju da se docepaju EL
ABA FANTASY kosarkars.jtd 2018/19
Ne navijam da ga otpuste, samo mi se najverovatnijim čini da će bolesno ambiciozni upravni personal kluba pomisliti da je rešenje svih problema uklanjanje Džileta.
Ja sam pljuvao SPahiju..
Sto se Dzikica tice,mislim da se nije snasao u ovoj situaciji..Deluje mi da je bas pogresio sa sastavom i izborom igraca.. Takodje igra iz prosle sezone kojom je dobio Zvezdu ne prolazi na ovom nivou.. Plus nema domacinsko sudjenje(a ni teren).. Uglavnom,treba mu nesto sto ce okrenuti sezonu.. AKo nastavi ovako.. Neko ce leteti ili on ili igraci..