Valderama napisao:Peja šta misliš o Danijelu Heketu, mic po mic, se probio do CSKA - to jest do samo vrha evropske košarke. 
Iskreno nikad ga nisam preozbiljno shvatao, on je igrao za Italiju jer nisu imali pristojnog pleja a u Sieni i Armaniju je igrao jer je Italijan.
Medjutim, sto kazes, mic po mic , dosao do tima koji se bori za trofej.
Mislim da ce biti lepo i njemu i CSKA, on je sada iskusan EL igrac koji ce igrati 3.pleja sa nekih 10-15 min
Nece nikad dati 20p ali je pouzdan igrac, smiren, iskusan, ume da pogodi, nekad i ulaz odradi fino tako da ce biti fina sezona.
Doduse, nzm kakav je zdravstveno , mislim da je imao neku ozbiljniju povredu skoro.
@Lepus, pa za EL standarde Ertel i Pangos su ozbiljni igraci, narocito sto se tice organizacije igre i kreativnosti, malo je takvih igraca u EL.
Kuric klasican suter i to dobar (poslednjih nekoliko sezona oko 40-50 % na velikom uzorku)
Ribas je klasican kombo, moze da pomogne organizaciju, da odmori nekog u odbrani a i da pogodi za 3
Blazic je veoma agresivan i eksplozivan.
Meni je to veoma dobra bekovska linija , bilo bi dobro svakako da je neko od prve dvojice bar malo fizicki jaci i agresivniji ali jbg onda bi bili u NBA