Moguce da si u pravu..
Ide sad Partizan na strani, videcemo na sta ce to liciti..
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
DEJAN STANKOVIĆ VIDIĆ KAPITEN DEJAN SAVIĆ MIKI© DARKO LAZOVIC
LAZINJO TEO4 MILOJE
VETAR U LEDJA DA TI DAJE,KADA VETRA NESTANE!!!
Moguce da si u pravu..
Ide sad Partizan na strani, videcemo na sta ce to liciti..
Spasao vam Monako dobrano guzicu
ABA FANTASY kosarkars.jtd 2018/19
Ne znam,da li da im zahvalim
To je na tebi da odlučiš
Ne znam kako stojite međusobno sa Ulmom jer znam da ste i dobili izgubili sa 15 razlike ako se ne varam, pa da li se gleda broj datih u gostima ili koš razlika neka ili kako već?
Rutiniraćete Brešu ovde i prošli ste
ABA FANTASY kosarkars.jtd 2018/19
Mislim da smo bolji zbog gola u gostima..
Kljucan mec sa Bresom..
Katastrofa Zvezde i lose partije se nastavljaju. Ovaj Evrokup je tacno Cipiripi takmicenje, sve stranci divljaci koji divljaju. A takva situacija je i u nasoj Zvezdi. Domaci igraci jedini koji igraju su Covic i Lazic i oni su najgori deo ove ekipe. Davidovac je kao ponovo nesto povredjen, umesto da napreduje i bude starto krilo uz Stratosa, on je van 12 igraca, Keselj vec godinu i po dana uzima platu, centri nam deluju gore od Lesorta...
Ocekujem da izgubimo od Partizana i da Sasa Obradovic zameni Tomica. Tomic sav bez energije, ocekivao sam vise od njega.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Bice tesko, promenljivo igramo a oni se uvek naloze protiv nas
Treba probati odigrati u sto jacem ritmu jer imamo siru rotaciju
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Kad ti u ovakvoj utakmici igraju Čović i Kešelj, nije ni čudno što ti protivnici saspu 10 trojki za četvrtinu.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Valjda ce neko vidjeti koliko vrijede i koliko mogu
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Dabl dabl Kalinarija poeni i asistencija, bez prom[…]