Stare teme
Korisnikov avatar
By kostakurta
Mislim da je to sasvim solidno pojačanje. Još dok je igrao u Smederevu pre par sezona videlo se da je dobar materijal, a kod Zmage u Heliosu je imao sasvim solidnu statistiku (12p, 5s za 20ak minuta), mada ruku na srce slovenačka liga i nije neki reper.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa nije on vrhunski igrac, ali za Metalac je sasvim korektno pojacanje. Samo im fali jedan iskusan, proveren centar i imace tim za borbu za sredinu tabele.
By Edibledi
Мени овај тим Металца делује лепо посложено.
Немају ниједну звезду тима, неког вођу, мада може Оташевић више енергијом неко квалитетом да повуче екипу.
Имају неколико искусних КЛС играча, неке младе који могу још да напредују, спадају у млађе тимове у АБА лиги.
Ђокић је млад тренер, нема неко нарочито искуство као први тренер, 2 године.
Korisnikov avatar
By Karaburac
http://srbijasport.net/vest/20356/marko ... farmakom/f Stigao jos jedan plej.... Sad me zanima da li ce neko da dobije nogu ili ce biti sva tri pleja u ekipi. Ljubicic je po igrackim kvalitetima sigurno bolji i od Otasevica i od Dundjerskog, a i u Metalcu je svojevremeno pruzao najbolje partije. Secam se da je u superligi jednom imao tripl-dabl, ne secam se da je to bilo ko ponovio posle njega.

EDIT: Uzgred klub ima sada dodatni problem sa klincima jer je Crnokosa definitivno odustala od takmicenja, a bilo je planirano da se tri klinca proslede tamo na kaljenje. Videcemo sta ce sada biti sa njima, velika steta u svakom slucaju. Trenutni sastav (sa sve decurlijom), jedino nisam siguran sta je sa statusom Campare i da li su potpuno odustali od njega (posto sam ih tako razumeo). Takodje, ukoliko bude dosao jos jedan visoki igrac Radenkovic ce verovatno da izvisi.

1) Ljubicic, Otasevic, Dundjerski, Kocovic
2) Kuzeta, Tomasevic, Kutlesic, Bakic, Babovic
3) Malesevic, Josilo, Rakicevic
4) Todorovic, Jevtovic, Majstorovic
5) Radulovic, Radenkovic
Korisnikov avatar
By Karaburac
Djokicevo razmisljenje: ''Imamo gomilu igraca koji znaju da igraju kosarku, ali imaju diskutabilne fizikalije, kako da resimo taj problem? Znam, uzecemo crnca pod kosem'' :lol:
Korisnikov avatar
By miki
Bravo za upravu Metalca.Muldrow je odlican igrac.Defanzivna zver.Nije mi jasno kako ga je Partzan propustio, on bi im legao samo tako.A i ako ga je Metalac doveo znaci da nije bio skup.
Korisnikov avatar
By Antoine
miki napisao:Bravo za upravu Metalca.Muldrow je odlican igrac.Defanzivna zver.Nije mi jasno kako ga je Partzan propustio, on bi im legao samo tako.A i ako ga je Metalac doveo znaci da nije bio skup.
Pa sad, daleko je od ozbiljnog napaača. Defanzivno je dobar iz drugog plana, fantastičan bloker, ali dosta limitiran u napadu, šuta bez, snage bez, skoro i ne gradi igrača na skoku, sve se svodi na čist atleticizam, ne verujem da bi bio mnogo korisniji nama od Bezbradice npr.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 34

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]