Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Edi verova ili ne, ali se po pitanju centra spominju cak Ratko Varda i Rasko Katic, mada licno mislim da u tome nema istine rekao bih da bi im samo jedan takav igrac jako puno doneo. Bojan Bakic je ove godine napustio ekipu, mislim prvenstveno zbog Djokiceve zelje da podmladi ekipu, a on se u to bas i nije uklapao, plus je imao ubedljivo najveca primanja u toj ekipi. Iskreno ja Avramovicem nisam bas odusevljen, mada shvatam sta zelis da kazes. Djokic je zeleo i Pota, ali nije uspeo sa Vosom da se nagodi oko obestecenja. Otasevic je jako dobro razmisljanje, pogotovo sto je on Uzicanin i sto mu je Djokic jedno vreme bio trener i pod njim je Otas odlicno igrao! Ipak, sumnjam da se razmislja o njemu, jer tesko da bi se onda dovodio Dundjerski.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ae da ignorisemo to sto je FMP i CZ ista organizacija, pa da se pravimo Englezi i da kazemo da.je to zato sto su iz Bg-a, a to ne moze po pravilima.

Metalac je jedini ovo hteo i mogao.
Korisnikov avatar
By MileBL
Najmanji je problem sto su CZ i FMP iz BG, to se moze lako resiti igranjem u nekom drugom gradu, cak bi se Zelznik mogao progurati kao drugi grad.

Cz i FMP skupa su jedna od najozbiljijih organizacija sto se tice kosarke na ovim prostorima, pre ili kasnije ce oba tima igrati ABA ligu.
By Edibledi
Karabu, hvala na odgovoru. Katić bi im lego, al mislim da će on u NBA.:)
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Da ne idemo previse u off, ali FMP i CZV, da ima pameti u rukovodstvu lige, ne bi mogli da igraju ni KLS zajedno. No dobro...

Karabu, sjajan post :clap:
By Posetilac
Karaburac napisao:Edi verova ili ne, ali se po pitanju centra spominju cak Ratko Varda i Rasko Katic, mada licno mislim da u tome nema istine rekao bih da bi im samo jedan takav igrac jako puno doneo. Bojan Bakic je ove godine napustio ekipu, mislim prvenstveno zbog Djokiceve zelje da podmladi ekipu, a on se u to bas i nije uklapao, plus je imao ubedljivo najveca primanja u toj ekipi. Iskreno ja Avramovicem nisam bas odusevljen, mada shvatam sta zelis da kazes. Djokic je zeleo i Pota, ali nije uspeo sa Vosom da se nagodi oko obestecenja. Otasevic je jako dobro razmisljanje, pogotovo sto je on Uzicanin i sto mu je Djokic jedno vreme bio trener i pod njim je Otas odlicno igrao! Ipak, sumnjam da se razmislja o njemu, jer tesko da bi se onda dovodio Dundjerski.
Djokic nije bas toliko hteo Pota koliko se ovde potencira, vise je zeleo jednog drugog mladog igraca na toj poziciji. Da je hteo Pota, i doveo bi ga, kao sto je doveo sve igrace koje je zeleo.
Bakic je jos uvek clan Metalca, vraca se iz teske povrede i ocekuje se da pocne da igra u drugom delu sezone.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nemam ja nikakve insajd informacije, ali Kolubarske.net i sport014 su prilicno redovno izvestavali o svim fazama priprema Metalca i davali i Djokiceve izjave i vise puta je naglaseno da je Pot zelja, ali da Vojvodina zeza sa obestecenjem. Isto tako je receno i za Koprivicu da je bio zelja i da je sve bilo dogovoreno i da se on predomislio u zadnjem momentu. Pretpostavljam za kog igraca govoris da mu je bio veca zelja, ali nigde tako nije receno.
Korisnikov avatar
By Peja
Imamo nekog iz Valjeva?
Da nam kaze nesto vise o samom klubu, imaju li navijace, kako ih zovu?

Sorry ako je neko vec pisao o ovome nisam bas ispratio sve stranice
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 34

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]