Stare teme
By SinisaBL
Karaburac, ovo je tim selektiran za KLS. Sad je potpuno nova situacija za njih. Mislim da će sigurno da dovedu 4-5 igrača ako žele ozbiljno da igraju jadransku ligu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Istina jeste da je tim selektiran za KLS, ali dovodjenje 5-6 igraca bi po meni bilo kontraproduktivno. Da sam ja na njihovom mestu skupio bih tu lovu i doveo jedno zaista provereno pojacanje, najverovatnije centra i eventualno jednog igraca u spoljnoj liniji, mada mislim da je to manje bitno. Najgore sto mogu da urade jeste da se vrate na staro razmisljanje kad su upravo zapoceli sa nekim novim konceptom koji mislim da ce im dati rezultate u buducnosti. Svi pricaju kao da je ABA liga neki bauk, a ako realno pogledamo skoro sve ekipe padaju u kvalitetu.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Slazem se sa Karaburcem.1 dobro pojacanje.Cini mi se da imaju dobar koncept.A i realno nije ABA bas ACB sad ili NBA :-D
By Edibledi
Карабу, хвала пуно на извештају у вези са тимом Металца. Било је милина читати.

Слажем се да је АБА ове године претрпела тежак пад у виду смањења буџета неких тимова.
Само 4-5 тимова неће стрепети од испадања.

Не знам зашто се људи толико нервирају око тога да ли ће играти 3 или 4 наша тима у тој лиги.
Мислим, лепо је да игра што више наших тамо али није то ЕЛ или ЕК.

Металцу фали један тандем типа Дозет-Јоровић да изгурају лакше ову сезону.
Сећам се како су харали претпрошле сезоне у Игокеи.
Јоре је опет Игос а Дозет је у пеМзији.

Не знам шта је са Бојаном Бакићем, он је дуго играо код њих?
Саша Аврамовић је напустио Мегу, не знам где је сад? Доста квалитетан играч.
Никола Оташевић је преискусан и добар играч за тај ниво а није ваљда много скуп.
Од високих можда Коматина или Дејан Мусли?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 34

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]